Lisette den Toom

  • Verpleegkundig Hormoonspecialist
  • Schoonhoven

Ik ben werkzaam als verpleegkundige op de afdeling neurologie en ben specialiste bij Care for Women. Ik heb 15 jaar op een kraam- en verloskunde afdeling gewerkt. Later heb ik de opleiding bij Care for Women gevolgd. Ik heb dus al een jarenlange ervaring op het gebied van zorg voor vrouwen. Ik vind het belangrijk om te luisteren naar de vrouw en zorg zoveel mogelijk bij haar te laten aansluiten. Mijn motto is: Blijf niet lopen met je vragen of klachten maar pak ze aan! Vrouwen kunnen bij mij terecht met vragen op het gebied van anticonceptie, zwanger zijn of zwanger worden ,menstruatiestoornissen, PMS, overgang en health checks. Ik wil graag bijdragen aan vrouwspecifieke zorg die aansluit bij de wens van de vrouw. Door goede informatie kun je de beste keuze maken voor jezelf.

Stel direct je vraag


Bent u een vrouw en heeft u een medische zorgvraag aan een specialist? Zorgvraag is een samenwerking van Dokter.nl en Zus & Zorg. Onze zorgprofessionals vinden het belangrijk om hun kennis te delen met het publiek, dit doen zij op vrijwillige basis. Niet alle medische vragen komen in aanmerking voor beantwoording door een specialist. Desondanks zult u altijd een antwoord krijgen van een zorgmedewerker.


Formuleer hieronder duidelijk en uitgebreid uw vraag. Vermeld indien nodig uw leeftijd, geslacht, medicijngebruik ed. Geef aan waar de pijn zit, hoelang de klacht al bestaat en of u al iets heeft ondernomen om de klacht te verhelpen. Wij streven ernaar om uw vraag binnen 3 tot 5 dagen te beantwoorden per mail.


Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief