Kan ik zwanger zijn?

  • #1

    Hoi,

    Ik heb dus ongeveer een week lang al last van rommelende buik, geen goede stoelgang en vaak een vol gevoel, dus kortom een opgeblazen gevoel. Nu heb ik dit al vaker gehad, maar goed.
    Op een vrijdagmiddag had ik seks met mijn partner, ik zat in de 4e dag van mijn stopweek en zaterdagochtend begon dus dat ik me beetje slecht begon te voelen. Ik was de laatste week ook erg vermoeid en gestresst, daarnaast had ik geen goede slaap gehad in deze hele week.

    Nu is dus mijn vraag, want aangezien altijd als ik mijn klachten opzoek kom ik op eerste zwangerschapstekens uit! Kan het zijn dat ik zwanger ben of ligt het eerder aan andere dingen zoals vermoeidheid dat ik een opgeblazen gevoel heb?

    Reageer
    #2

    Dat zijn toch allemaal geen zwangerschapssymptomen die je zo snel zou kunnen krijgen. Het zal dus met je maag/darmen te maken hebben

    Reageer
Reageer op: Kan ik zwanger zijn?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief