Is dit normaal?

  • #1

    Ik had mijn vriendje 2 weken lang niet gezien en we hadden weer sex maar ik had heel veel pijn aan mijn vagina en het prikte heel erg / het leek net een wondje zo voelde het. Dus ik dacht dat zal morgenochtend wel weer over zijn, maar het was er nog steeds... Wat kan hier de oorzaak van zijn en is dit normaal ?

    Reageer
    #2

    Het is moeilijk om daar zo ongezien iets over te zeggen. Het kan een irritatie zijn.... kijk zelf eens of je iets ziet. Als er niets bijzonders te zien is zou je wat zinkzalf kunnen gebruiken.
    Als de klachten aanhouden kun je even naar de huisarts gaan en er even naar laten kijken.

    Reageer
    #3

    Maar het doet vooral pijn tijdens de seks en het brandt dan heel erg van binnen. Mijn vriendje heeft het nog nooit met iemand anders gedaan voor mij en ik ook niet en er is niks te zien aan de buitenkant. Zou zinkzalf helpen of moet ik echt naar de dokter hiervoor?

    Reageer
    #4

    Als er niks te zien is heb je niets aan de zinkzalf.
    Ga dan inderdaad even naar de huisarts. het zou een infectie kunnen zijn.

    Reageer
    #5

    En als het een infectie blijkt te zijn, is dit geneesbaar? Zoals een schimmel infectie bijvoorbeeld gaat dat weg met zalf/ medicijnen of zit je heel je leven met een infectie?

    Reageer
    #6

    Nee hoor. Dat is allemaal behandelbaar

    Reageer
Reageer op: Is dit normaal?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief