Ben ik zwanger ?

  • #1

    Ik pak al van mijn 14jaar de pil en had de laatste 6 maand zo een pleister met hormonen nu vorige maand ben ik ermee gestopt en ik heb betrekking gehad rond de tijd van de eisprong ervoor en erna sinds dan heb ik eve pijnlijke tepels gehad kon ik niet meer tege bepaalde geure en heb ik een enorm raar gevoel in mijn baarmoeder ik ben miss gewoon ongrust voor niets maar wil tog wel wete waar het opstaat is mogelijk dat je zwanger kan raken op zo'n korte tijd ik moet nu ongesteld worde maar ze blijven maar weg..

    Reageer
    #2

    Dan zou een zwangerschap mogelijk kunnen zijn. Doe een zwangerschapstest.
    Maar het is ook berst mogelijk dat je menstruatie onregelmatig is door het stoppen met de pleisters.

    Reageer
    #3

    Nu zit nu al n paar dage voorbij mijn cyclus en nog altijd geen maandstondee wel witte asfcheiding die wat roos eekleurd is de test was negatie mar de apotheek raad me aan om nog 1 te doen eind van de week de eerste waq negatief zou ik tog nog zwanger kunne zijn..?

    Reageer
    #4

    Daar kan niemand je zo antwoord op geven. Doe op het einde van de week opnieuw een test zoals voorgesteld door de apotheek.

    Reageer
Reageer op: Ben ik zwanger ?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief