Alleen minimaal bruinverlies

  • #1

    Misschien dat iemand dit herkend?

    Ik slik de pil maar ben deze de afgelopen tijd 'te vaak' vergeten, nu ben ik donderdag gestopt om een stopweek in te lassen. Sinds gisteravond heel klein beetje niet noemenswaardig bruinverlies. Verder ben ik erg moe, heb een temperatuur van ongeveer 37.4 en heb af en toe steken in mijn borsten en onderbuik.
    Afgelopen tijd wel onbeschermde seks gehad maar hij is niet in me klaargekomen. Is er een kans op zwangerschap en zo ja, wanneer zou ik kunnen testen?

    Ik weet dat het niet slim was om zo onzorgvuldig met de pil om te gaan, normaal gesproken slik ik deze altijd heel stipt.

    Hoop dat iemand me iets kan vertellen.

    Reageer
    #2

    Volgens mij kun je dan inderdaad zwanger zijn. Maar ik weet het niet zeker en weet ook niet wanneer je zou kunnen testen.

    Voortaan toch iets secuurder zijn met pilgebruik, dat scheelt een hoop stress

    Reageer
    #3

    Bedankt voor je reactie, al weet ik eigenlijk nu nog niks.
    Ik zit inderdaad behoorlijk in de stress, een kindje zou overigens zeer welkom zijn maar die onzekerheid waar ik nu in zit is niet echt fijn.

    Nog meer forumleden die iets willen/kunnen toevoegen?

    Reageer
    #4

    Waarom beantwoord jij je eigen vragen?

    Testen kan 2,5 - 3 weken na de seks.

    Reageer
Reageer op: Alleen minimaal bruinverlies


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief