Zwanger door ‘gemorst’ sperma?

  • #1

    Kan men zwanger worden door sperma die 'gemorst' werd bij het masturberen in de badkamer?

    bv op de wc bril
    of op het wc papier

    Graag uw antwoord :S

    Reageer
    #2

    Tenzij je het sperma binnen 5 minuten hebt 'opgepakt' en het direct in je vagina hebt ingebracht, kun je niet zwanger worden van sperma dat 'gemorst' is nee.

    Waarom vraag je dat?

    Reageer
    #4

    is het onmogelijk of bestaat er wel een kans?

    Reageer
    #5

    Kun je je vraag duidelijker stellen met meer informatie? Opdeze manier wordt het wel erg algemeen, en dan is de kans heel erg klein.

    Wat is er precies gebeurd?

    Reageer
    #6

    ik ben een jongen van 14 jaar en ik mastrubeer 2 keer per als ik het opruim doe ik dat in de badkamer met wc papier. ik ben bang dat ik mischien wel eens wat zaad op de wc bril of het papier heb laten zitten nou is de vraag kan je daar zwanger van worden of is het echt onmogelijk want ik ben daar erg onzeker over

    Reageer
    #7

    Goed dat je het navraagt. Ik kan mij voorstellen dat je onzeker wordt als je dit niet weet .

    Zorg dat je het netjes opruimt, dat is wel zo fris voor anderen die na jou gebruik maken van hetzelfde toilet, maar wees gerust, die kans in 0 (nul).

    (Wat wel een klein risico met zich meebrengt, vandaar de vraag om duidelijkheid van de vorige reactie, is als je bijvoorbeeld met de hand waar je mee zou masturberen daarna direct bij de vagina van een vrouw komt, in dat geval is er wel een kleine kans op een zwangerschap.)

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    ik bedoelde een van me familieleden maar ik kom nooit met een hand in de vagina

    Reageer
    #10

    Beste Voetbal2,

    Als je bedoelt dat wanneer je moeder, zus, nicht of tante op de w.c.bril gaan zitten waar jij misschien wat sperma op hebt gemorst daar zwanger van kunnen worden, dan is het antwoord NEE, dat kan niet.

    Ten eerste zit er dan al teveel tijd tussen dat het sperma jouw lichaam verlaat (je moet je toch weer even aankleden, het opruimen) en de tijd dat het sperma in aanraking kan komen met een vagina.
    Ten tweede zwemt sperma echt niet van een w.c.bril naar binnen, zeker niet als diegene gaat plassen.

    Maarre... misschien kun je er beter op letten je sperma goed schoon te maken, dan hoef je je hier niet zo druk over te maken.

    Reageer
    #11

    maar als het sperma op het wc papier zit en iemand haalt het door haar vagina dan kan je daar tog ook zwanger van worden?

    Reageer
    #12

    Beste Voetbal 2,

    Heb je de voorgaande antwoorden wel goed gelezen?
    [b]NEE, dat kan niet[/b]. Zo lang overleeft sperma niet buiten de penis en de vagina, dus nee, je kan niet zwanger worden van sperma dat op een w.c.papiertje zit en dat je daarna langs de vagina haalt.

    Ik vind het overigens een heel onsmakelijk idee; ik neem toch aan dat jij dat w.c.papiertje netjes doortrekt als je met jezelf bent bezig geweest? En dat je de w.c. ook schoon achterlaat?!

    Waarom wil je dit allemaal weten en stel je al die vragen? Want het lijkt wel alsof je ervan overtuigd bent dat iemand wel zwanger kan worden van jouw sperma op de w.c.bril of jouw w.c.papiertje.

    Reageer
    #13

    ik ben iemand die het altijd zeker wil weten

    Reageer
    #14

    Ik hoop dat je na 3 of 4x 'nee' nu wel weet dat het niet kan...

    Enne.... ruim gewoon alles netjes op, dan hoef je je er ook niet druk over te maken.

    Reageer
    #15

    Zijn jullie proffesionele doktoren die deze antwoorden geven

    Reageer
Reageer op: Zwanger door ‘gemorst’ sperma?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief