Misselijk en moe

  • #1

    hoi hoi...

    de afgelopen maand ( al moet ik zeggen maanden) heb ik de pil door geslikt.. normaal begin ik op maandag.. slik de pil 3 weken lang en dan neem ik de laatste op zondag en wacht dan 1 week om vervolges op maandag weer te beginne.. Maar de afgelopen keer is het een beetje slordig gegaan en heb em zo geslikt dat ik woensdags ben gestopt. Enfin verder niks aan het handje.. een volle week ongesteld geweest zoals gewoonlijk en ik opgelucht.. Maar ik wilde perse de volgende strip weer op de maandag beginnen dus anderhalve week mijn stop hebben. Maar goed.. het vriendje wilde graag weer dus ik heb op de vrijdagavond de pil van maandag genomen (normaal gezien slik ik de pil altijd overdag als ik opsta maar goed deze keer niet want ik wilde ook niet zonder de pil seks hebben). Een dag later heb ik ff een bloeding gehad dus ik dacht van gelukkig pfieuw.. de pil begint te werken.. maar wat doe ik met mn stomme kop.. ik ben hem vervolgens in de 1e week al 2 keer vergeten of heb hem zeker te laat in genomen.. want normaal neem ik hem smorgens zoals ik al zei dus ben het echt niet gewend om dat ineens om te draaien.. Je kan zeggen: waarom nam je hem op de zaterdag niet in de middag al en de zondag overdag. Nou dat zou ik best wel willen maar dan word ik vaak misselijk door de tevele hormonen. Dus dat had ik al extra niet gedaan.

    echter een week later meen ik dat ik blaasontsteking heb aangezien ik weer ontzettend veel naar de wc kan gaan maar niet echt de symptomen heb van blaasontsteking dus buikpijn, pijn met plassen enz.. het leek meer of ik een ongesteldheidsgevoel had dan een blaasontsteking. Ik heb ook 2 ochtende een bruine bloeding gehad maar ik dacht weer van dat zal de blaasontsteking zijn want met de vorige blaasontsteking had ik er ook bloed bij maar die was toen echt rood - rood ipv bruin.

    En nu ben ik met week 2 de hele tijd misselijk en wat moe al.. vooral overdag en tegen de avond gaat het wel maar ik moet ook altijd al vroeg op voor werk dus dan denk je eerder aan dat het daar aan ligt.. maar vooral als ik rustig blijf zitte of liggen dan gaat het wel. maar afgelopen zaterdag met Q base eerder naar huis gegaan omdat ik gewoon niet lekker was. Heb ook al bij de EHBO gezeten en iets gekregen voor de misselijkheid en de 1e vraag die ze vroegen was: Ben je zwanger?

    Ik reageerde met ik hoop van niet.. want al zou ik het heel leuk vinden om een klein wondertje te mogen hebben.. in mijn situatie is het echt niet mogelijk om een kindje ter wereld te brengen..

    nu is week 3 begonnen en ik ben gewoon nog steeds aan de pil maar als ik iets eet dan krijg ik een misselijkheids gevoel die ff omhoog krikt maar niet zo ver gaat zodat ik moet overgeven. Ik voel me alleen wat ziekjes nu en heb het dan koud en dan weer warm.. Ik weet niet of ik een dokter moet vragen over wat te doen en een test kan ik nog niet doen want die geeft toch geen zekerheid zolang ik nog aan de pil zit.. dus wat kan ik doen of weet iemand of ik gewoon griep heb of toch iets anders kan verwachten... Ik wil nog niet met de pil stoppen deze week.

    ik ben wel meer gaan eten in de tussentijd wat ik normaal niet echt doe.. mijn ontbijt begint nu al vaak rond 9 uur terwijl ik normaaal pas om 12 uur eet aangezien ik dit door de horeca tijden gewend ben... Wie heeft er een nuttig antwoord / advies?

    groetjes Koetj

    Reageer
    #2

    hoi hoi
    lees dat je dus niet regelmatig de pil in hebt genomen dus de kans dat je zwanger bent is er inderdaad als je het perse nu wilt weten en nog geen test kunt doen is er maar 1 oplossing ga ff na de huisarts.als je belt voor een afspraak even het verhaal uitleggen misschien dat ze je meteen wel zeggen dat je een plas mee moet nemen en even bloedprikken .dan weet je het zeker en kun je dus ook van dat nare gevoel af zijn succes er mee laat even horen wat er is uit gekomen

    Reageer
    #3

    hm... dankje.. hahaha hoopte eerder dat je zou zegge dat ik een griepje te pakken heb:) maar ik vind et echt niks om een dokter te bellen want stel dat ik zwanger ben.. ik zou het heel moeilijk vinden..

    in ieder geval je hoort het nog wel.

    groetjes en bedankt!

    Reageer
    #4

    [b]sandy schrijft:[/b]
    [quote]hoi hoi
    lees dat je dus niet regelmatig de pil in hebt genomen dus de kans dat je zwanger bent is er inderdaad als je het perse nu wilt weten en nog geen test kunt doen is er maar 1 oplossing ga ff na de huisarts.als je belt voor een afspraak even het verhaal uitleggen misschien dat ze je meteen wel zeggen dat je een plas mee moet nemen en even bloedprikken .dan weet je het zeker en kun je dus ook van dat nare gevoel af zijn succes er mee laat even horen wat er is uit gekomen[/quote]

    sorry verkeerd terug geerageerd met ingevullen, dit is beter:

    hm... dankje.. hahaha hoopte eerder dat je zou zegge dat ik een griepje te pakken heb:) maar ik vind et echt niks om een dokter te bellen want stel dat ik zwanger ben.. ik zou het heel moeilijk vinden..

    in ieder geval je hoort het nog wel.

    groetjes en bedankt!

    Reageer
    #5

    hoi hoi
    succes ermee maar je kunt hier beter vroeg bij zijn dan al maar langer wachten is voor je eigen ook niet goed .wat je dan ook besluit te doen als het zover mocht komen .ik hoor het wel ,even door de zure appel heen gr sandy

    Reageer
    #6

    En denk aan foliumzuur slikken!

    Reageer
    #7

    hoi hoi
    ja foliumzuur is belangrijk als je zwanger bent en wilt blijven maar wat ik uit haar verhaal begrijp wil ze het liever niet succes zal voor je duimen groet sandy

    Reageer
    #8

    [b]Serge schrijft:[/b]
    [quote]En denk aan foliumzuur slikken![/quote]

    ik hoop eerder dat ik het niet ben... want het is gewoon niet haalbaar in mijn situatie in alles, financieel en qua relatie want we wonen niet samen ofzo.. ik wil liever een kindje dat bewust word geboren en niet omdat ik de pil zo slordig nam.. niet dat ik het niet zou willen maar ik wil niet de egoist zijn het het kindje gewoon niet die toekomst kan geven die ik het wel zou willen geven. snapppie?

    maar ik heb het met mn ouders er over gehad.. en mn moeder zei dat ik het moest afwachten.

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Goed dat je erover nadenkt en dat je het met een vetrouwenspersoon besproken hebt. Daardoor maak je een weloverwogener afweging en kun je een zuiverder besluit nemen. En de volgende keren zul je voorzichtiger zijn als je overweegt onveilig te vrijen. Op deze wijze ben je een voorbeeld voor anderen. Dank je voor je bijdrage.

    Reageer
    #10

    nou even ter mededeling (zonder me ff in te loggen).. er was niks aan de hand... gewoon een buikgriep ofzo gehad en de week is gewoon geweest.. thx god...

    grtjs

    Reageer
    #11

    Gelukkig maar!!!

    Nu maar wat voorzichtiger aan dan... ๐Ÿ˜‰

    Reageer
    #12
    Reageer
    #13

    eeej ik zla echt een test gaan doen.. ik stelde het ook steeds uit.. en ineens kreeg ik te horen dat ik 25 week zwanger was..
    groetjes..

    Reageer
    #15

    Misselijk en moe - Dokter.nl
    kitpmgrds http://www.g3x1qo4qc1q818pcz9x8zl68563v28yfs.org/
    akitpmgrds
    [url=http://www.g3x1qo4qc1q818pcz9x8zl68563v28yfs.org/]ukitpmgrds[/url]

    Reageer
Reageer op: Misselijk en moe


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief