Symptomen zwanger maar negatief

  • #1

    Beste,

    Sinds een paar dagen heb ik een tinteling in mijn borsten alsook heb ik een paar dagen last gehad van een opgeblazen gevoel.

    Ik neem al enkele jaren de pil, en ben daar heel consequent in. Elke avond op hetzelfde tijdstip. Ik ben in maanden geen enkele pil vergeten.

    Vorige maand deed ik een zwangerschapstest en deze was negatief. Ik had ook dezelfde vermelde symptomen als hierboven. Waardoor ik toch voor de zekerheid een testje wou doen.

    Nu heb ik weer dezelfde symptomen en vraag ik me af hoe dat kan? Zijn dit symptomen omwille dat ik men regels zou krijgen, of zijn dit echt zwangerschapssymtomen en ben ik door de pil heen zwanger geraakt? Misschien test ik vals negatief?

    Alvast bedankt voor de tips!

    Reageer
    #2

    dat is toch allemaal zeer onwaarschijnlijk. Moet je wellicht een stopweek houden?

    Reageer
    #3

    Ik moet een stopweek houden vanaf zondag. Ik vind het raar aangezien ik nooit eerder dit gevoeld heb naar mijn menstruatie toe.

    Reageer
    #4

    Het kan toch wel eens een een keer voor komen

    Reageer
Reageer op: Symptomen zwanger maar negatief


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief