Zwanger en DEET

  • #1

    Hallo, wilt u mild zijn voor mij want ik heb last van mijn hormonen en maak me dus nogal snel zorgen.

    mijn zoon van een jaar speelde in de keuken en voor in het wist had hij een lade open met onze medicijnen. Deze medicijnen heb ik nu ergens anders staan waar hij niet bij kan. Hij had echter het flesje met DEET vast, dit pakte ik direct van hem af binnen een paar seconden (hij kneep niet op de dop of zo). Hij deed toen zijn vinger in zijn mond maar heb ik meteen eruit getrokken en zijn handen afgedaan met doekjes. Zelf heb ik het flesje goed bekeken en vastgehouden en ik zag geen restanten van lang geleden, ik voelde ook aan het spuitgedeelte en het gaatje maar was helemaal droog.

    toch heb ik daarna heel erg mijn handen gewassen omdat ik bang was dat ik restant DEET op mijn vinger was. Dit wordt afgeraden in eerste trimester en is sowieso rommel dat je niet moet gebruiken als je niet bang hoeft te zijn voor malaria.

     

    toch maak ik me echt zorgen. Heb ik of mijn zoon nu DEET aangeraakt of binnen gehad (mijn zoon) en is dit schadelijk?? Maak me echt zorgen.

    Reageer
    #2

    Zeer onwaarschijnlijk dat hij zo iets binnen heeft gekregen

    Reageer
    #3

    Dus ik hoef me geen zorgen te maken dat hij DEET in zijn mond had of dat ik DEET nu binnen heb gekregen?

    Reageer
    #4

    Dat denk ik niet hoor

    Reageer
Reageer op: Zwanger en DEET


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief