Zwanger!

  • #1

    Hallo, ik heb al 2-3 dagen last van een gezwollen buik en buikpijn. Ook mijn borsten doen pijn. Hoe kan dit? Ik heb wel vorige maand mijn maandstonden gehad en op 9/3 heb ik een zwangerschapstest genomen en deze was negatief maar nu heb ik dit wat kan dit zijn?

    Reageer
    #2

    gebruik je de pil?

    Reageer
    #3

    Ja ik neem deze altijd goed in altijd op hetzelfde tijdstip maar ik ben wel mijn pil vroeger beginnen nemen dan op de dag dat ik hem moest nemen kan dit hierdoor zijn of niet.. ik ben wel bang..

    Reageer
    #4

    En wat is vroeger dan de dag waarop je ze had moeten nemen?

    Reageer
    #5

    Normaal moet ik op maandag beginnen met nemen en ik was al op woensdag begonnen

    Reageer
    #6

    Dan zou dat idd de oorzaak kunnen zijn. Was niet zo handig om dat te doen

    Reageer
    #7

    Ik ben dus begonnen op 3 maart en moest pas op 8 maart beginnen met de pil terug te nemen. Maar als ik dit had gedaan kwam er nog bloed uit tot 3-4 dagen als ik mijn pil al nam en nu heb ik dit dus ik weet niet goed wat doen..

    Reageer
    #8

    Maar moet ik me dan zorgen maken dat ik zwanger ben want ik vind het vreemd dat ik pijn heb aan mijn borsten.. neem ik best een zwangerschap of wacht ik op mijn volgende menstruatie?

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Je moet de strip gewoon afmaken en een stopweek houden. Een zwangerschap is niet erg waarschijnlijk

    Reageer
    #10

    Oké ik hoop het want ik ben echt bang maar hoe kan het dan dat mijn borsten pijn doen?

    Reageer
    #11

    Ik zou nu al een stopweek willen inlassen, kan ik dit zomaar doen? En ik heb nog steeds pijn aan mijn borsten vanwaar komt dit dan?

    Reageer
    #12

    En waarom zou je nou een stopweek willen inlassen? Dat verstoort alleen maar je cyclus en zegt helemaal niets over een eventuele zwangerschap

    Reageer
Reageer op: Zwanger!


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief