voelen geschop in vagina:S:S!!

Online ZorgZus
 • #1

  Haloo

  dit klinkt mischien heel raar, en mischien is het ook wel normaal,maar als mijn kleine schopt dan voel ik dat nu vaak richting me vagina alsof het een weg uit schopt heel akelig gevoel:S en beanstigend ook. Ik ben nu 24 weken zwanger,en maak me toch wel zorgen heb de 22ste afspraak bij de verlos dan gaat ik dit ook voorleggen..maar zou graag willen weten of dit normaal is en of er meer mensen zijn die dit voelen of gevoelt hebben!!??

  met week 20 heb ik de laaste echo gehad toen werd er vermeld dat kindje in stuit lach,mischien heeft dat er mee te maken..

  Ik maak me wel zorgen, want voelt echt niet goed voelt van binnen in mijn vagina en verlies dan ook vocht:S heb het nu al bijna een week en lijkt wel steeds vaker voor te komen..

  hopelijk schrijft iemand gouw terug

  vriendelijke groet natas

  Reageer
  #2

  bel de verloskundige en vertel over het vochtverlies, door het schoppen kan er een scheurtje zijn ontstaan waardoor je vruchtwater verliest, bewaar je slip als het weer gebeurd, ruik eraan en bekijk de kleur!
  het kan ook wat urineverlies zijn door de spanning erop, maar dat moet je wel zeker weten!
  kindje zal inderdaad nog met de voeten naar beneden zitten, maar kan nog draaien, zo niet dan proberen ze het te keren, dit doen ze in het ziekenhuis.
  hoop dat het kindje nog draait, zo niet dan is er keuze: keizerssnede of stuitbevalling.
  goede zwangerschap verder. Brenda

  Reageer
  #3

  hoi hoi...
  ik heb hetzelfde probleem...
  ben nu 28weken zwanger en heb ook veel vochtverlies en voel kindje erg onderin..dit is omdat bij mij ook nog altijd kindje ligt in stuit,het moet eigenlijk echt z'n vaste plaats krijgen rond de 30/32 weken hebben ze mij gezegd!zoniet proberen ze idd.in het ziekenhuis rond die tijd het kindje te draaien,moet niet zo prettig zijn!
  het vocht verlies moet je idd eens opvangen in een inlegkruisje,en dat aan vk laten zien,die ruikt eraan en kijkt erna,en zij beoordeelt dan wat het is..
  ik heb veel last van afscheiding,maar ook erg vagina vocht verlies en urine verlies,dit komt weleens vaker voor bij zwangere vrouwen!als het voch echt waterig en zoet ruikt,kan het vruchtwater zijn,maar zou gewoon even vk bellen en het vertellen tegen haar!
  ze helpen je dan meteen!
  succes ermee...en fijne zwangerschap!

  gr.s

  Reageer
Reageer op: voelen geschop in vagina:S:S!!
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief