zwanger en pijnscheuten?

  • #1

    Hallo allemaal

    Ik ben nu 6 weken zwanger en ben er ook super blij mee. alleen heb ik af een toe een soort van lichte steek aan mijn linkerkant op de hoogte van mijn baarmoeder. Meestal is dat ook s'avonds. Heeft iemand anders dit ook? Want ik ben zo bang dat het mis gaat.

    groetjes anita

    Reageer
    #2

    Ik heb bij mijn beide zwangerschappen ook in het begin van die steken in mijn buik gehad en ook 2x gedacht dat het mis zou gaan, maar het komt door de groei van je baarmoeder. Er gebeurt heel wat in je buik en ook al is je kleintje nog heel ieniemienie, de voorbereidingen zijn al in volle gang.
    Je moet je pas zorgen maken als je bloed verliest, meer dan een normale menstruatie en daarbij ook heel veel buikpijn hebt. Maar ik snap je zorgen hoor, bij ieder pijntje denk je 'oh nee...'. Ik denk dat iedere zwangere dat heeft. Die eerste 12 weken zijn zo spannend.
    Succes meid, en maak er wat moois van!

    Reageer
    #3

    ja Anita, mama zegt het goed.
    fijne zwangerschap verder. Brenda

    Reageer
Reageer op: zwanger en pijnscheuten?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief