American pancakes

 • #1

  Ik heb ook een vraag over voeding en infecties. Ik heb gister “American pancakes” gegeten in een restaurantje. Ik at ze voor de zwangerschap vaker. Ik let erg goed op en ik vraag mij af of de pannenkoek gaar (genoeg) is als de pannenkoek gestold is (maar niet kurkdroog). Ook van binnen. Het binnenste randje was namelijk anders van kleur en structuur dan de gebakken buitenkant. Het was uiteraard niet vloeibaar.

  Reactie
  #2

  Net als met bakken zeg maar. Als je er een mes in steekt geeft het niet af maar van binnen kan het wel meer “moist” zijn dan de gebakken buitenkant. Nu was de pannenkoek van buiten goed bruin, maar van binnen een beetje “moist” maar niet zo vloeibaar dat het afgeeft op je bestek zeg maar

  Reactie
  #3

  Iemand?

  Reactie
  #4

  Hoi,

  Als je op ziekenhuis.nl kijkt, vind je een heel stuk over listeria in pannenkoeken en poffertjes. Ik denk dat amarican pancakes daar ook onder vallen. Misschien heb je daar wat aan. En als je erg ongerust bent, vraag het je huisarts of verloskundige, die weten het vast ook wel.

  Groetjes Suzan

   

  Reactie
  #5

  Dank Suzan, dat gaat over kant en klare pannenkoeken. (Ik schrok wel even).

  Reactie
  #6

  Hoi,

  Dan zou ik gewoon de huisarts even bellen, beter zeker weten dan in de stress zitten, toch?

  Reactie
  #7

  Ik had wel daarna last van mijn maag, alsof er veel druk op stond alsook wat misselijk en later winderigheid. Ik had de dagen ervoor ook wel snel last van maagzuur. Ik weet dus niet of de maagpijn van gister kwam door voeding of door het groeien van de baarmoeder. Vanochtend had ik wel brijerige ontlasting. Gisteravond ook steken in liezen en schaamlippen en vandaag een menstruatiegevoel in de onderbuik. Al lijkt mij dat dit niet met de voeding te maken heeft en misschien wel met groei baarmoeder of indalen (30 weken zwanger). Mijn temperatuur is goed, geen verhoging. Kan het voorgaande symptomen zijn van bijvoorbeeld listeria (is dat al zo snel? En ook van het eten van verse pannenkoeken die gewoon gestold zijn?)

  Reactie
  #8

  De baby is overigens al dagen erg druk en kramp gevoel in onderbuik is inmiddels weg

  Reactie
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
Reageer op: American pancakes
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief