Snoepjes en verder snel angstig

  • #1

    Ik heb vanavond wat Napoleon snoepjes gegeten, het kunnen er wel een stuk of 7 zijn geweest. Er zit natuurlijk wel spul in wat niet heel goed voor je is. Maar is dat ook een reden om me zorgen te maken?

    En ik zit met nog een ding. Ik was vanavond ook wat overstuur omdat ik me nogal snel zorgen maak. Alles wat ik eet, daar let ik op. En dan geniet ik ervan en later denk ik, was dit wel goed?

    Zo ook met dat coronavirus wat nu heerst, ik durf werkelijk waar nog geen 1 winkel in te gaan. Of me te ontspannen ergens. Ik zit zoveel mogelijk thuis (zit ook in ziektewet vanwege psychische problemen). Ik durf nergens meer naartoe. Doe ik dat wel, dan ga ik meteen douchen en mezelf ontsmetten..  Da's toch niet leuk meer.. En binnenkort heb ik een babyshower maar daar zie ik zo tegenop omdat ik bang ben dat iemand mij dan ziek maakt.. Terwijl ik er ergens zoveel zin in heb.. Zo heb ik bijna nog niet van de zwangerschap kunnen genieten omdat ik me steeds zo'n zorgen maak. Wat moet ik hier toch mee?

    Reageer
    #2

    Suiker en citroenpoeder zit er in. Geen probleem dus

    Reageer
    #3

    En de rest, wat moet ik daar nu mee.. Zijn die angsten reëel?

    Reageer
    #4

    Dat zijn toch allemaal ireele angsten

    Reageer
Reageer op: Snoepjes en verder snel angstig


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief