Kleine buik

  • #1

    Ik ben nu zo'n 34 weken zwanger en ik vind mijn buik best klein als ik het vergelijk met anderen. Een paar weken terug heb ik een echo gehad omdat de verloskundige hetzelfde dacht, maar alles was goed. Wat onder het gemiddelde maar niet zorgelijk, dat benadrukte ze nog. Toch ben ik er wel een beetje van geschrokken en kan ik het ook niet goed loslaten. Ik ben van mezelf lang en mager. Afgelopen maandag weer voor controle geweest, dit keer geen echo maar ze had mn buik opgemeten en het was goed zei ze. Ik heb het wel 3x gevraagd of het dus goed gegroeid was en dat was echt zo zei ze. Het was wel een andere dan de vorige keer. Ik was zelf een kleine baby, nèt 6 pond. Kan ik het dan ook loslaten nu omdat de VK zei dat het goed was?

    Reageer
    #2

    En nog een andere vraag, mijn broertje heeft krentenbaard. Ik woon niet meer thuis maar mijn zusje komt straks. Die heeft het niet maar ik zie dat je dat dus ook kunt overdragen via de lucht. Nu zit ik daar ook over in omdat ik nu natuurlijk een beetje op het laatst loop. Moet ik me daar zorgen over maken?

    Reageer
    #3

    Daar moet je toch vanuit kunnen gaan als de VK dat zegt

    Reageer
    #4

    Ga ik proberen. En wat betreft mijn andere vraag?

    Reageer
    #5

    Ik denk niet dat je je daar zorgen over moet maken

    Reageer
Reageer op: Kleine buik


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief