Zwanger?

  • #1

    ik ben net 40 jaar en al ong weer 5 jaar gestopt met de pil. Mocht van ons een tweede komen. Altijd een luteale fase van op zijn kop 7 dagen. Dus veel te kort voor een zwangerschap. Maar door veel stress stond mijn hoofd er ook niet naar.  De laatste cyclus was het 8,5/9 dagen.

    Nu vorige week zaterdag/ zondag knaltest ovulatie en erge ovulatiepijn. Heb die nacht gemeenschap gehad met mijn man.  Nu elf dagen later nog niet ongesteld alleen af en toe wat bruin / roze verlies. Nu heel erg zenuwachtig dat ik zwanger ben. (Terwijl ik er al vijf jaar voor open sta) want met mijn luteale fase was ik het allang geweest. Zou ik nu zo erop gefocust zijn(zenuwachtig/gespannen ) dat ik het misschien tegen hou?  Of reële kans op zwangerschap?

    Borsten zijn wel gevoelig. Maar dat heb ik ook voor menstruatie.

    Reageer
    #2

    Die vraag kan niemand beantwoorden. Daar kun je alleen maar achter komen met een test

    Reageer
    #3

    Roze en bruin bloed kan te maken hebben met tekort aan progesteron ofwel oestrogeendominantie. Pilgebruik  bevordert een toestand van oestrogeendominantie en zorgt voor verlies van vitaminen en mineralen, waaronder zink. Dit alles herstelt zich niet vanzelf na het stoppen en kan van invloed zijn op je cyclus. Zaak dus om je lichaam te resetten. Vraag advies aan natuurgenezer of verdiep je zelf in de oestrogeendominantie.

    Reageer
    #4

    Vandaag test gedaan. Een early. En die was negatief. Vanmiddag weer wat roze bruin verlies. Maar nu weer weg. Zal ik het dan toch onbewust tegen houden?

    Reageer
    #5

    Ik zou het weekend even afwachten en dan voor een bloedtest naar de huisarts gaan

    Reageer
    #6

    Stel het is geen zwangerschap. En er is wel een eisprong geweest. Waarom zou ik dan opeens na vele jaren opeens een hele lange LF fase hebben. Of erger ik word het helemaal niet. Terwijl hij wel gesprongen is? Wat zou de oorzaak daar van kunnen zijn?

    Zit me zo druk te maken. Is geen minuut uit mijn gedachten...

    Reageer
    #7

    Ik begrijp dat je deze vragen hebt, maar ik heb er zo helaas ook geen antwoord op. Dat zou dan onderzocht moeten worden

    Reageer
    #8

    Maar niet iets wat op kanker wijst toch? Of een andere erge ziekte?

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    dat is een vraag waar zo niemand antwoord op kan geven

    Reageer
    #10

    Ik snap dat u daar niet concreet uitspraak over mag doen. Maar komt het voor bij iets ernstigs? Of zegt u dat is niet waarschijnlijk?

    Reageer
    #11

    Ik kan daar zo helaas niets over zeggen...en niet omdat ik geen concrete uitspraak mag doen. Het zijn vrij algemene klachten. Er zou dan toch wat onderzoek gedaan moeten worden

    Reageer
Reageer op: Zwanger?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief