Gestopt met pil maar zo ziek

  • #1

    Na dat ik een kansje had zwanger te zijn toen ik de pil nog nam besloten wij dat het wel tof zou zijn om gewoon te stoppen en ervoor te gaan 

    nu ben ik gestopt op 20september met de pil en heb ik nog gewoon mijn maandstonden gekregen op 25september vanaf dan heb ik geen pil meer genomen en hebben wij ook paar keer onveilige seks gehad.

    nu is mijn vraag of je echt ziek kunt worden door het stoppen met de pil deze week voel ik me super slecht pijn in de lies en onderrug , super misselijk en waterige diarree en zeer opgezwollen pijnlijke borsten waardoor ik zelfs niet kan slapen nu had ik gelezen dat dit kan zijn omdat je de pil niet meer neemt... hoe lang kan dit duren voor het over is het "ontpillen"

    Reageer
    #2

    Dat lijken mij niet allemaal klachten van ontpillen. De pijnlijke borsten zou nog wel kunnen.

    Reageer
    #3

    Pilgebruik bevordert een toestand van oestrogeendominantie en zorgt voor verlies aan vitaminen en mineralen. Na stoppen kan je je lichaam weer voelen. Beste zou zijn om voordat je zwanger wordt, je lichaam weer te resetten. De oestrogeendominantie aanpakken en zorgen voor extra voedingsstoffen.

    Reageer
Reageer op: Gestopt met pil maar zo ziek


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief