Angst zwangerschap vriendin

 • #1

  Goedemorgen.

  Ik wil graag mijn verhaal uitleggen aangezien ik nogal bang ben.

  Ik heb nu net een relatie en ik heb seks met mijn vriendin, met condoom en zij slikt tevens de pil. Doordat zij een introweek heeft gehad en daarvoor op vakantie is geweest, heeft zij de pil al twee keer doorgeslikt. Opzich geen probleem zei ze, maar ze gaf aan dat haar darmen wel van streek waren geweest. Ik heb het met haar over diarree gehad en ze gaf aan dat ze weinig heeft moeten poepen en wanneer ze diarree had, dat dit altijd op een tijdstip was nadat ze de pil had geslikt. Ze slikt hem namelijk al 8 jaar en zegt zelf alles er over te weten.

  Verder gebruiken wij dus ook een condoom, maar gisteravond vond er een situatie plaats dat mij erg veel angst gaf. Met de onzekere pil situatie in mijn achterhoofd. We hadden seks, met condoom, en ik ben over de zijkant van haar billen heen klaargekomen, zij zat daarbij op handen en knieën. Terwijl ik klaarkwam schoot er ook een druppel tussen haar billen. Dit was mijn eerste angstpunt: Kan dit zomaar bij haar naar binnen zijn gegaan en haar zwanger hebben gemaakt?

  Het tweede angststuk kwam daarna. Ik had een handdoekje gebruikt om haar billen en rug weer droog te maken en even later gebruikte zij hetzelfde handdoekje om rond haar vagina ook het een en ander droog te maken. Kan hierbij sperma naar binnen zijn gegaan en haar zwanger hebben gemaakt?

  Ik begrijp dat het een lastig verhaal is en misschien zelfs erg bizar klinkt, maar ik maak me er ernstig zorgen over. Ik ben dus niet in haar klaargekomen maar de situatie maakt me wel erg angstig.

  Alvast bedankt.

   

  Reactie
  #2

  Zo kan ze toch onmogelijk zwanger raken. Je moet voor die irreële angst met een psycholoog gaan praten

  Reactie
Reageer op: Angst zwangerschap vriendin
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief