Veel onduidelijk en misschien zwanger

  • #1

    Hoi hoi,
    4 maanden geleden begon het drama over mijn miskraam, het had veel inpact op de relatie met mijn nu ex partner. Ik ben sindsdien ook nooit ongesteld geweest, maar heb geen enkele positieve test gehad. Daarna nog een bloedonderzoek (nu 2 maanden geleden) waarbij ook niet bleek dat ik zwanger was. Toch word ik niet ongesteld en heb ik alle symptomen, zoals gevoelige borsten, veel plassen, misselijk en overgeven, ondertussen komt er zelfs iets te voorschijn bij mn buik terwijl ik de afgelopen maanden zwaar aan het lijnen was. Ik belde gisteren mijn arts en ze leken me niet echt serieus te nemen, maar mag uiteindelijk toch maandag langskomen.Nu kan het wel echter zo zijn dat ik misschien weer opnieuw zwanger kan zijn, maar ook daar zegt de test nee tegen. Het is heel erg verwarrend, als het me lukt stuur ik een foto van mn buikje.
    Ik heb een hele onstabiel relatie met mijn (ex) partner, hij heeft autisme en heeft ondertussen aggresie getoond waardoor ik me niet meer veilig voel.
    Misschien maak ik me teveel druk, maar beter het zekere nemen voor het onzekere.

    Y - 18 jaar

    Reageer
Reageer op: Veel onduidelijk en misschien zwanger


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief