Realistisch?

 • #1

  Hallo.

  Mijn vriendin en ik gebruiken de pil en condoom, aangezien ik nogal angstig ben voor zwangerschap. Nu was het zo dat mijn vriendin haar stopweek overslaat door de pil door te slikken en gedurende deze week is ze geswitched van tijdstip. In plaats van ‘s ochtends rond 10 uur neemt ze hem nu ‘s avonds als ze gaat slapen. Dat gaf mij best veel angst, vandaar mijn eerste vraag: kan dit kwaad door het op dit moment te switchen?

  Mijn tweede vraag is omtrent de kans op zwangerschap. Wij hadden rond 11uur ‘s ochtends seks gehad en ik ben klaargekomen op mijn buik en heb het afgeveegd met een handdoek. Zo’n 7 uur later heb ik mijn vriendin oraal bevredigd en heeft zij dezelfde handdoek gebruikt om dit af te vegen. Kan je zo zwanger raken of is het sperma (denk al wel opgedroogd) dan zijn werking al kwijt?

  Alvast bedankt

  Reactie
  #2

  1. Omdat ze de pil doorslikt is dat geen probleem.
  2. Zo kan ze dus onmogelijk zwanger raken.

  Reactie
  #3

  Ze is geswitched met haar 2e strip, dus nadat ze haar eerste strip had gehad en besloot de pil door te slikken. Is dat nog steeds geen probleem?

  Reactie
  #4

  Wat bedoel je met geswitched?

  Reactie
  #5

  Je maakt je in ieder geval onnodig zorgen. Je gebruikt immers ook nog een condoom.

  Reactie
  #6

  Geswitched van tijdstip van nemen. De eerste strip slikte ze ‘s ochtends. Toen ze besloot de pil door te slikken is ze verandert naar ‘s avonds voor het slapengaan de pil slikken. Dus met haar tweede strip.

  Reactie
  #7

  Dat maakt verder niets uit.

  Reactie
Reageer op: Realistisch?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief