Angst zwangerschap

  • #1

    Hallo.

    Wellicht klinkt dit als een bizar verhaal maar ik wil toch even vragen om uw expertise en kennis. Ik heb een vriendin en daarmee regelmatig seks. Ik ben altijd erg voorzichtig en we gebruiken ook condooms naast de pil. Ze slikt de pil al een geruime tijd en zegt hem altijd goed te slikken, zonder te vergeten, maar ik vind het lastig om daar mijn vertrouwen op te leggen. Nu deed de volgende situatie zich gister voor:

    We hadden seks en ik kwam bijna tot mijn hoogtepunt maar hield daarmee in, ik weet dus niet of ik op dat moment een klein beetje ben klaargekomen (in het condoom). Vervolgens kon ik nog zo’n 2 a 3 minuten door en ben ik buiten haar klaargekomen. Mijn angst is dat ik dus wel een beetje ben klaargekomen in het condoom, en dit naar boven is gekomen tijdens de seks en toch in haar vagina terecht is gekomen. Ik vroeg mij af of dit mogelijk is en of dit dan ook ‘gevaar’ oplevert? Las ergens ook dat condooms zaaddodend middel bevatten. Maar wilde het graag bij u voorleggen: sla ik door?

    Reageer
    #2

    Als de condoom niet afglijdt of scheurt, komt er niks uit. Bovendien slikt ze de pil.

    Reageer
Reageer op: Angst zwangerschap


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief