Heel erg koud hebben en beetje bruin verlies

  • #1

    Hoi, hier mijn verhaal. Ik ben nu zo'n beetje ongeveer weken zwanger en zondagavond had ik bij het plassen een beetje bloedverlies tijdens het plassen. Het was al gauw weg maar ging daarna wel over in bruine afscheiding. Ben maandag naar de dokter geweest, en die zei dat het 2 kanten op kon gaan. Nu weet ik dat wel en zo probeer ik ook te denken. Maar die spanning is bijna ondraaglijk. Heb vanaf zondagavond tot nu licht bruin verlies. Alleen net ging ik naar de wc, ik had pijn in mijn buik, het leken mijn darmen want daarna kwam de ontlasting. Beetje dun. Maar er kwam ook weer een klein beetje bloed uit mn vagina. Dat is nu weer weg, nu is het weer heel iets lichtbruin. De ene keer komt er een kramp of krampje voorbij, maar het zet niet door tot nu toe. Ik weet dat het allemaal afwachten is. Mocht bij een verloskundige met 7.5 week langskomen om een echo te maken.

    Nu had ik het net heel erg koud. Ik werd bijna niet warm en mijn handen en voeten waren wat 'bleek.' Mijn temp. was 37.1. Waar kan dat kouwelijke vandaan komen?

    En kan iemand mij verder een beetje helpen?

    Reageer
Reageer op: Heel erg koud hebben en beetje bruin verlies


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief