Zwanger?

 • #1

  kan ik zwanger zijn als k na de laatste keer seks (20 januari) ongesteld ben geweest (7-13 februari) , maar nu 3 dagen overtijd ben? Ik heb geen seks meer gehad, mn vriend is alleen met zijn penis een paar keer over mijn vagina heen gegaan, en toen niet klaar gekomen. Ik stress heel erg dat ik nu zwanger ben. Hoe groot is de kans dat k zwanger ben nu?

  Reactie
  #2

  Zo raak je toch niet zwanger. Zijn je menstruaties normaliter altijd precies op tijd?

  Reactie
  #3

  meestal wel, soms wijkt het 1/2 dagen af. Nu langer

  Reactie
  #4

  Als je na je laatste keer gemeenschap nog ongestekd bent geweest zal je echt niet zwanger zijn.

  De manier waarop jullie daarna intiem zijn geweest is namelijk niet de manier om zwanger te worden, bovendien is het milieu aan de buitenkant van de vagina van de vrouw te zuur als het goed is voor zaadcellen om te overleven.

  Verder zeg je zelf onregelmatig te menstrueren. Als het normaal 1/2 dagen is kan het best ook eens 3 dagen zijn. Gebeurt bij genoeg vrouwen.

  Reactie
  #5

  oke fijn om te horen. Ben nu 4 dagen overtijd, maar ik stressde wel erg over of ik zwanger kon zijn. Kan het hierdoor wat langer duren?

  Reactie
  #6

  dat zou heel goed kunnen

  Reactie
  #7

  Maar om zwanger te zijn hoef ik me dus echt geen zorgen te maken?

  Reactie
  #8

  Ik schreef al, dat je zo niet zwanger raakt

  Reactie
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  oke fijn, ik hoef me nu geen zorgen te maken ik hoop dat dan mijn menstruatie er snel aan komt

  Reactie
  #10

  ik zou deze maand voor het eerst beginnen met het slikken van de pil. Moet ik hiervoor eerst wachten tot mijn menstruatie er is, of kan ik hem gewoon vandaag al beginnen te gaan slikken, omdat ik wat u zei niet zwanger kan zijn?

  Reactie
  #11

  Eerst op je menstruatie wachten en op de eerste dag van de menstruate beginnen

  Reactie
  #12

  ben nu 5 dagen overtijd, is dit wel normaal?

  Reactie
  #13

  Hoe meer je stresst hoe langer het kan duren.  Als je toch denkt zwanger te kunnen zijn, doe dan een zwangerschapstest, dan weet je het heel zeker.

  Reactie
  #14

  Ik heb precies hetzelfde! Ben nu een week over tijd en bij is ook alleen dat de penis paar keer tegen aan gegaan, wel is 2x de eikel in geweest met voorvocht, ben ook enorm bang dat ik zwanger ben en ik stress m elke dag!

  Reactie
  #15

  HOI! Heb vanochtend een test gedaan en ben niet zwanger! Ben enorm opgelucht, ik adviseer je ook om een test te doen! Het is heel eng en heel spannend, maar dan weet je het antwoord wel

  Reactie
Reageer op: Zwanger?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief