Zekerheid door wie

 • #1

  Goededag, ik zou graag willen weten door wie ik in de verwachting ben geraakt, nadat ik met geen van beide mensen meer ben. 28nov was mijn eerste dag menstruatie tot en met 1dec, 03dec heb ik sex gehad met de ene persoon. In week 50 en 51 heb ik constant sex gehad met de andere persoon. Nu in de verwachting.. Van wie zou het zijn? Want wat ik weet is dat de vrouw na de menstruatie, op de 14e dag vanaf geteld vanuit de eerste dag van de menstruatie, pas vruchtbaar is.

  Confused dame..

  Reactie
  #2

  De vruchtbare periode bij een cyclus van 28 dagen, ligt tussen de 11de en de 16de dag van de cyclus

  Reactie
  #3

  Dat snap ik ook, van al de menstruatie cyclici die ik na Ben gegaan. Wat kan ik uit uw reactie vernemen? Van wie is de kans dat ik zwanger Ben geraakt? Ook gelezen dat sperma 5dagen in het lichaam kan blijven..

  Reactie
  #4

  Met wie heb je seks gehad tussen de 9de en de 17de dag van de cyclus?

  Reactie
  #5

  Met de andere persoon. Maar ik praat met andere mensen erover en ze vinden dat het van de eerste persoon kan zijn. Omdat sperma 5dagen lang in het lichaam blijft...

  Reactie
  #6

  Hoi

  Hoogswaarschijnlijk (meer dan 90%) ben je zwnager van persoon 2. Als je eisprong echt in het midden van je cyclus valt dan, valt persoon 1 buiten de boot. Maar, als jij eerder ovuleert, dus bijvoorbeeld 5a 6 dagen eerder, verandert dat de zaak. Dan valt persoon 2 namelijk af. Probeer eens terug te gaan na je cyclus. Houd jij je cyclie bij? Voel je je eisprong? Heb je wel eens ovutesten gedaan om te controleren of je wel daadwerkelijk op een bepaalde dag ovuleert? Hou je je cervix slijm bij? Zijn ze beide in je klaar gekomen. Of was er eentje met voor het zingen de kerk uit? Was je van plan om zwanger te raken? Is persoon 2 je vriend en persoon 1 iemand met wie je vreemd bent gegaan? Waarom heb je geen condoom gebruikt?

  Dit zijn allemaal belangrijke zaken om het een of ander uit te sluiten. Anders weet je het nooit zeker. Degene met wie je sex het gehad het dichts bij de dag van eisprong is hoogswaarschijnlijk de vader.

  Ook wil ik je graag een tip geven. Pin je nooit vast aan de conceptie dag die je van de verloskundige krijgt. Die kan namelijk ook met een aantal dagen afwijken. Als ik de datum van mijn vk aan zou moeten houden, zou ik zelf zwanger zijn geraakt van sperma van 8 dagen oud. Onmogelijk natuurlijk. Ook omdat ik weet wanneer ik mijn eisprong had (combi ovulatie pijn + slijm) wist ik dat de datum die de echo aangaf niet klopte. Dus probeer achter te halen wanneer je eisprong was.

  En anders een DNA test. En als de een je parnter is en de ander niet, en je kan echt niet achterhalen wanneer je eisprong was ... Tja dan wordt het een lastig gesprek. En naar je gevoel luisteren.. Niet naar andere mensen. Die kennen jouw lichaam niet.

  Reactie
  #7

  Ik hou niks bij, alleen wat ik eerder aangaf dat ik wel weet wanneer de vrouw haar vruchtbare periode is. Ik zal mij erin berusten en alle geduld moeten trachten. Time to be happy and not to think about the past. Thank you for your reaction..

  Reactie
Reageer op: Zekerheid door wie
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief