Need help

  • #1

    Hoi,

    Ik ben 18 jaar, en heb nu sinds ongeveer een maand een vriend.

    Ik slik al vanaf mijn 14e de pil, maar ben er zojuist achter gekomen dat ik heb verkeerd slikte. Ik wachtte altijd in mijn ''stopweek'' tot ik niet meer ongesteld was maar blijkbaar werkt dit helemaal niet zo.

    Nu heb ik al aantal keren sex met mijn vriend gehad, en een paar keer is het condoom gescheurd. Ook hebben we het afgelopen 2 weken 3 x zonder condoom gedaan.

    Nu ben ik heel erg bang dat ik zwanger ben, en begin ook symptomen te krijgen zoals buikpijn en misselijk, maar dit komt misschien ook door angst?

    Wel wil ik er even bijzeggen dat ik nu 2 pilstrips achter elkaar heb geslikt zonder stopweek en ik hoef er morgen nog maar eentje.

     

    Is er een kans dat ik zwanger ben? ik ben zo bang, aangezien dit al een keer bijna zo was.

     

    xx

    Reageer
    #2

    Kortere stopweken zijn in principe geen probleem als je maar langer duren dan 3-4 dagen. Na de komende stopweek de pil maar gaan gebruiken zoals het zou moeten

    Reageer
    #3

    Ja maar ik heb meestal geen kortere, maar langere stopweken.

     

    Reageer
    #4

    Stopweken die langer duren dan 7 pilvrije dagen?

    Reageer
Reageer op: Need help


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief