Zwanger?

  • #1

    Ik heb ongeveer 1,5/2 weken terug een te lange stopweek gehad dus van 8 dagen. Vergeten pil ook niet meer ingenomen en ik heb in die 7 dagen ervoor ook gewoon seks gehad (onveilig). Ook de 6de dag na de te lange stopweek geslachtsgemeenschap gehad (zonder condoom). Ook omdat zou ik zwanger raken dit niet erg zou vinden. Het stond dus nog niet echt in de planning maar we hebben wel zoiets van gebeurd het dan is het zeker welkom. :)Ook dacht ik dat het wel wat mee zou vallen en had zoiets van dit overkomt mij toch niet na 1 keer. Maar nu.. ik merk dat ik me al een dikke week anders voel. Ik heb over 11 dagen pas weer mijn stopweek maar voel nu ongeveer een week steeds steekjes (links en rechts) een soort menstruatiepijn. Ik heb anders nooit klachten voor of zelfs in mijn stopweek. Ik had altijd al wat last van mijn darmen maar dit is nu 10x zo erg. Gister had ik opeens donkere urine (donkergeel bijna oranje) en ik ben sinds een aantal dagen veel lucht aan het opboeren terwijl ik hier anders ook veel moeite mee heb (dit viel mijn vriend ook op). Ook valt het me op dat ik meer ruik en mijn urine meer stinkt dan anders en heb ik lichte steekjes in mijn borsten en heb opeens op mijn linkertepel kleine bultjes/blaasjes. Natuurlijk denk ik er veel over na na die vergeten pil van zou het? dit kan toch niet. Misschien dat ik al deze zwangerschapssympthomen gewoon voel omdat ik er nu zo mee bezig ben maar dat lijkt me sterk. Anders houdt mijn lichaam mij wel erg voor de gek toch? Ik heb gister nog een test gedaan (negatief) omdat ik gisterochtend een soort van beetje misselijk werd dacht ik misschien nu maar weer testen. Of zou dit echt nog te vroeg zijn? Ik weet ook niet precies hoe dit zit als je nog gewoon de pil slikt.. Ik heb ook het idee nu wat ziek te worden (een soort van griep) terwijl ik al jaren geen griep meer heb gehad. Is de kans er? is een te lange stopweek zo gevaarlijk en moet ik tot mijn volgende stopweek wachten met testen? Of valt het allemaal mee?

    Reageer
    #2

    Gisteravond ook weer steken en menstruatiepijn en vanmiddag (sorry) afscheiding met bruine sliertjes? Iemand een idee wat dit is?

    Reageer
Reageer op: Zwanger?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief