Kan ik zwanger zijn?

  • #1

    Ik had afgelopen donderdag mijn eisprong. Die vrijdag ervoor heb ik voor het laatst seks gehad, waarbij hij NIET in mij is klaargekomen. Is er een reële kans dat ik zwanger ben of is deze kans nihil?

    Reageer
    #2

    Als de eisprong een week later was dan de seks kun je daar niet zwanger van raken

    Reageer
    #3

    Ik lees ook even mee. Zit nu in een soortgelijke situatie en maak me erg druk, maar weet niet of dit terecht is. Ik heb vorige week zaterdag onbeschermde seks gehad, maar hij is niet in mij klaargekomen. Nu heb ik waarschijnlijk op donderdag mijn eisprong gehad (ik voelde op donderdag in ieder geval de stekende pijn die ik altijd bij mijn eisprong aan de linker of rechterkant van mijn onderbuik voel).  Dat is dus 5 dagen na de onbeschermde seks. Er wordt wel eens gezegd dat sperma 5 dagen goed kan blijven in een vrouwenlichaam, maar komt dit vaak voor, of gaat het dan echt om extreme gevallen? Daarnaast vraag ik me af hoe groot de kans is dat er überhaupt sperma in mij terecht is gekomen.

    Hopelijk kunnen jullie me helpen bij de vraag of mijn onrust terecht is of niet.

     

    Reageer
    #4

    5 dagen is toch een extreem geval. gemiddeld is dat 2-3 dagen.

    Reageer
Reageer op: Kan ik zwanger zijn?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief