Ben ik zwanger, HELP?!

  • #1

    Mijn vriend en ik hebben onveilige sex gehad. Ik slik de pil niet, maar hij is in mij klaargekomen toen ik ongesteld was. Daarna ben ik ongesteld geworden. 1 maand later hebben we precies hetzelfde gedaan, maar toen werd ik een paar dagen te vroeg ongesteld. Het was veeel minder als normaal en ik was een dag eerder klaar. Terwijl ik een regelmatig ciclis heb. Ik woog altijd rond de 53/54 kg. Nu weeg ik ineens 56,5 kg en ik heb een dikkere buik gekregen. We hebben een zwangerschapstest gedaan en die was negatief. Hoe kan ik er achter komen of ik zwanger ben, zonder dat onze ouders daar iets van mee krijgen.

    wil iemand aub helpen?

    groetjes,
    Henriette

    Reageer
    #2

    het lijkt me niet dat je zwanger bent, maar het is nu wel tijd dat je iets gaat gebruiken! Dit soort risico's moet je niet lopen. Ga naar de huisarts voor de pil ,en/of gebruik een condoom voortaan.
    Brenda

    Reageer
Reageer op: Ben ik zwanger, HELP?!


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief