Veranderde geur en pijnlijke vagina tijdens zwangerschap

  • #1

    Hallo, ik ben nu bijna 8 maanden zwanger en heb gedurende mijn hele zwangerschap al een veranderde geur bij m'n vagina. Echt een nare geur, kan het niet echt omschrijven.. Mijn afscheiding is wel wat meer dan voor de zwangerschap, maar dat schijnt normaal te zijn. Ook voelt het van binnen anders tijdens de sex, vaak is het pijnlijk, en de ene x dat het wel enigzins 'te doen' is, heb ik daarna meteen een schimmelinfectie (die had ik voor mijn zwangerschap ook al regelmatig,ben ik overgevoelig voor schijnt). Ik vroeg me af of dit normaal is en of meer vrouwen hier last van hebben/hebben gehad...?

    Reageer
    #2

    Ja ik heb dat ook, ben nu 4,5 maand zwanger en sinds het begin kan ik nog wel genieten van sex, maar niet meer van penetratie. Dat is gewoon te pijnlijk, zelfs als ik echt probeer te ontspannen. Ik denk dat het er voor sommige van ons gewoon bij hoort. Alleen vieze geurtjes heb ik geen last van, maar ik heb wel ergens gelezen dat ook dit heel normaal kan zijn.

    Reageer
Reageer op: Veranderde geur en pijnlijke vagina tijdens zwangerschap


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief