rugpijn

  • #1

    Hallo
    We zijn sinds 7 febr.2008 bezig om zwanger te raken. Ik heb voorheen een spiraal zonder hormonen gebruikt.
    Sinds nu dik een week heb ik een hevige pijn in mijn onderrug. Vooral bij gaan zitten en gaan staan.
    Kan dit evt komen door een zwangerschap? Ik weet nog niet of ik het ben hoor. Ik moest eigenlijk afgelopen maandag 28/4 ongesteld worden. Ben dit tot op heden nog niet maar het is ook nog maar een dag.
    De verdere symptomen van een zwangerschap zoals pijn in de onderbuik en de vermoeidheid heb ik eigenlijk altijd last van dus daar kan ik geen pijl op trekken. Wel heb ik wat pijnlijke borsten.
    Nou maak ik me eigenlijk alleen een beetje druk om die rugpijn. Kan dit komen door een zwangerschap? (het is geen blaasontseking of zo heb ik al laten testen)

    groetjes

    Reageer
    #2

    Toch even afwachten bloempje. Echt hevige rugpijn is bij mij meer een kenmerk van een naderende menstruatie.Ik heb dat zelf iedere maand. Pijn in onderrug en bovenbenen. Toch even afwachten en misschien kan je aankomend weekend een zwangerschapstest doen als je nog niet ongesteld geworden bent....spannend!!!!!

    Reageer
Reageer op: rugpijn


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief