vraagjuh…over symtpoon

Online ZorgZus
 • #1

  ik heb een vraag moet vandaag ong worden..nu werd ik vannacht wakker met een heel misselelijk gevoel bijna overgeven nog net niet..ik ben een paar de pil vergeten kan dit een symptoon zijn geweest van een zwangerschap??lijkt me beetje vroeg.en hoop het eerlijk gezegt ook niet
  Groetjes..

  Reageer
  #2

  Ja, kan heel goed. Even afwachten maar denk ik. Wel beetje dom dat je 't vergeten bent!

  Reageer
  #3

  in het weekend maar even testen

  Reageer
  #4

  hallo mensen..
  ik moet vandaag weer met de pil beginnen nog steeds niet ongesteld.
  gister avond na het plassen had ik nog geen 2 druppels bloed verloren en toen stopte het ook weer.moet ik vandaag gewoon met de pil beginnen?en het kan ook met de pil zijn dat je een keer zomaar een menstruatie over slaat?
  Groeten mij

  Reageer
  #5

  heb je getest???
  Brenda

  Reageer
  #6

  Hoi,

  ja, dat kan als je aan de pil bent, dat je dan een keer een menstruatie (of beter gezegd: doorbraakbloeding) kan overslaan.

  Ik heb dit zelf een keer gehad (ik was inmiddels 9 jaar aan de pil toen het gebeurde). Ik heb toen de dokter gebeld en die vertelde dat wanneer je heel lang aan de pil bent, het een keer kan voorkomen dat de doorbraakbloeding niet optreedt en dat dit niet hoeft te betekenen dat je zwanger bent. Al helemaal niet als je de pil steeds elke dag op tijd hebt genomen en geen last hebt gehad van diarree.

  Groetjes,
  Petra

  Reageer
  #7

  Oh ja, en gewoon weer op tijd met de nieuwe pilstrip beginnen. Na de volgende strip had ik gewoon weer een doorbraakbloeding.

  Reageer
Reageer op: vraagjuh…over symtpoon
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief