29ste dag na laatste menstruatie en nog niks..

  • #1

    Hallo,ik en mijn man hebben graag nog een kinderwens!ik ben in januari gestopt met de pil..nu is het dus de 29ste dag na mijn laatste menstruatie en heb nu nog steeds niets,geen bloeding geen buikpijn.alleen heel af en toe wat kramp,dat ik dan denk ;en nu word ik het!!
    maar die kramp is niet de hele dag dat verspringt..
    Wat moet ik doen,nog een paar dagen afwachten of een testje doen...
    Ben namelijk bang voor teleurstelling,anders zou ik een test allang gedaan hebben ,vandaar!
    maar wat denken jullie??
    groetjes,sab.

    Reageer
    #2

    Wanneer je stopt met de pil kan het soms wel een aantal maanden duren voordat je cyclus weer regelmatig is. Je lichaam moet ontpillen en dat geeft soms dezelfde klachten/verschijnselen als dat je ongesteld moet worden.

    Je kan natuurlijk ook zwanger zijn en daar klachten van hebben. Vanaf de dag dat je ongesteld had moeten worden kan je een test doen. Test echter niet te vroeg want dan kan het zijn dat je hcg waarde nog niet hoog genoeg is en een test negatief uitwijst terwijl je misschien wel zwanger bent.

    Wanneer een test negatief is, is dat natuurlijk een hele teleurstelling maar er zijn maar weinig vrouwen die meteen na het stoppen van de pil de eerste maand meteen zwanger zijn. Ik hoop voor jouw dat dat natuurlijk niet zo is.

    Succes met alles en laat je het ons weten of je zwanger bent?

    Groetjes S.

    Reageer
    #3

    ik ben nu 28 weken zwanger, en ik voelde me ook gewoon alsof ik ongesteld moest worden, ook wat krampjes enzo, dat ik steeds dacht van nou vandaag wordt ik ongesteld.. Heb cyclus van 26 dagen, op de 28e dag getest en die was positief dus! Het kan dus heel goed zo zijn, maar goed alleen een test kan je uit de onzekerheid helpen!
    Laat je 't weten als je evt getest hebt?

    Reageer
    #4

    ik zit nu op 30ste dag en nog niks!!m'n schoonmam raad me aan nog even 10dagen wachten met testen,zodat er genog hormoon in zit..
    ben benieuwd en wacht nog maar even,zelfde geld ben ik het binnenkort.
    maar laat het zeker weten,als het zo mag zijn!!

    Reageer
    #5

    In de bijsluiter van de clear blue zwangerschapstest staat dat wanneer je niet zeker bent van je cyclus, je minimaal 19 dagen na de laatste keer sex moet wachten met testen.
    Dus als ik jou was zou ik zowiezo testen aangezien je al zoveel dagen overtijd bent.
    Natuurlijk kan je met een teleurstelling te maken krijgen, maar straks ben je al vrij lange tijd zwanger.. Mocht je het nu zijn en een test wijst dat uit, dan kan je er wat betreft leef- en eetstijl ook rekening mee houden.
    Vroeg of laat zul je toch moeten testen als je niet ongesteld wordt...

    Reageer
    #6

    ik was 43 dagen overtijd en eindelijk positief na 5 testen
    het kan wel dgelijk

    Reageer
    #7

    hoi sab, ben je inmiddels al ongesteld geworden of zit je nog steeds in spanning??

    Reageer
Reageer op: 29ste dag na laatste menstruatie en nog niks..


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief