sociaal

 • #1

  hoi iedereen,

  Het valt mij op dat op dit forum veel mensen een keihard oordeel over elkaar hebben. Op andere fora kom je dit veeeeeel minder tegen.

  Laat alsjeblief iedereen in zijn/haar waarde.

  Groetjes Paulien

  Dit is natuurlijk alleen bedoeld voor diegene die zich aangesproken voelen.

  Reageer
  #2

  dat vind ik nou ook. Lees wel 's onderwerpjes hier en dan staan er toch een reacties bij dat ik denk waar slaat dit op?? Niet bepaald volwassen antwoorden.. Maar goed, denk niet dat er iets aan te doen valt, degene die zo reageren zitten natuurlijk al helemaal niet op kritiek te wachten..

  Reageer
  #3

  De mensen die niet tegen kritiek kunnen en vaak zo fel reageren hebben over het algemeen een persoonlijkheidsstoornis, zoals borderline bijvoorbeeld. Zijn heel snel gekrenkt. Zetten mensen soms op een voetstuk, maar kunnen ze er de volgende dag weer keihard afgooien.
  Mensen die over het algemeen veel kritiek op anderen hebben zijn verzuurde types met een hoop frustraties en ontevredenheid, al dan niet bewust, m.b.t. hun eigen leven en niets is dan zo makkelijk om dan op anderen te lopen af geven. Vooral als die hebben of doen wat zij eigenlijk ook graag zouden willen, wat voor hen heel confronterend is.

  Als je dan niet over de juiste vaardigheden en capaciteiten beschikt om de juiste keuzes in je leven te maken, dan ga je gemakkelijk afgeven op anderen.

  Reageer
  #4

  he anoniempje, nu doe je het zelf ook!!!

  Reageer
Reageer op: sociaal


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MBVoeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief