ben ik zwanger?

  • #1

    Hallo, ik heb een probleem.
    Ik heb ongeveer 5 dagen geleden voor het eerst seks gehad. Tijdens de seks heb ik niet gebloed en het deet totaal geen pijn. Nu ging ik gister naar de wc en toen ik afveegde zag ik wat lichtroze op het wcpapier ben iets meer dan een week of ongeveer 2weken geleden nog ongesteld geweest dus dat kannhet niet zijn denk ik. en heb onderin mijn buik een klein beetje buikpijn (niet hevig ofso) ook moet ik sinds gister best vaak plassen en als ik naar de wc loop plas ik bijna in mijn broek.
    Is er kans dat ik zwanger ben? Ik hoop echt van niet want zou daar heel veel problemen mee krijgen. Iemand een idee wat het kan zijn?

    Reageer
    #2

    Na 5 dagen kun je onmogelijk al zwangerschapsverschijnselen hebben.
    Heb je onbeschermde seks gehad? Gebruik je de pil?

    Reageer
    #3

    Nee ik ben niet aan de pil maar we hebben wel seks gehad met condoom. Maar zat eens na te denken maar zou het eventueel ook blaasontsteking kunnen zijn? aangezien ik heel vaak moet plassen en het elke keer heel weinig is ook het plassen voelt raar aan.

    Reageer
    #4

    Als je een condoom hebt gebruikt, kun je ook niet zwanger raken...

    Een blaasontsteking zou kunnen

    Reageer
Reageer op: ben ik zwanger?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief