Onveilige seks in de derde week van de pil?

  • #1

    Hoihoi,

    2 dagen voor mijn stop week ben ik een pil vergeten. Deze moest ik in de ochtend innemen. Die dag had ik onveilige gemeenschap gehad. De volgende dag heb ik de laatste pil van de strip om 17:00 ingenomen. Dit heb ik niet samen met de andere pil gedaan omdat die pil er uit is gevallen en??! geen idee waar die is gebleven. Die dag er na heb ik gemeenschap gehad. Op de bijsluiter stond dat ik mijn stopweek gelijk moest inlassen of dat ik door moest gaan met de strip. Beide leken me niet echt veilig omdat ik 1 dag al een pil vergeten was dus heb ik besloten om een week niks te slikken. Heb ik eventuele kans op zwangerschap en is deze hoog?

    Dankuwel

    Reageer
    #2

    Waarom denk je, dat het dan wel in de bijsluiter staat? Het stond er toch echt duidelijk in..

    Je had dus meteen na de vergeten pil de stopweek moet starten en niet nog eens de pil slikken. Omdat je dat dus wel hebt gedaan had je dan inderdaad ZONDER stopweek moeten doorgaan met de nieuwe strip.

    Dus ja, er is een kans op zwangerschap. Ook gedurende de stopweek ben je nu dus niet beschermd tegen zwangerschap.

    Reageer
    #3

    Dankuwel voor uw tijd.

    Is die kans dan ook echt groot, of dat niet? Ik weet niet zo goed hoe groot de kansen zijn in deze week etc. Bijv. in week 1 na de stopweek is de kans erg groot. Hoe is het in deze week, weet u dat?

    Reageer
    #4

    Die vraag kan ik helaas ook niet beantwoorden.
    Erg groot acht ik de kans niet, maar ze is wel

    Reageer
Reageer op: Onveilige seks in de derde week van de pil?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief