betrouwbaarheid zw.sch.test na een paar uur

  • #1

    hallo,

    ik zou vanmiddag een mri scan hebben en heb dus voor de zekerheid getest of ik zwanger ben. Ik denk dat ik anders woensdag/donderdag ongi zou worden.

    In eerste instantie zag ik niks dus heb ik hem weg gelegd (het was nog wel wat schemerig) , maar een paar uren later zag ik toch echt een heeeel licht streepje.

    Nu staat er vaak in de bijsluiter dat de test niet meer betrouwbaar is na zoveel minuten, maar kan er dan echt nog zomaar een zwanger-streepje verschijnen? Daarvoor is toch echt HCG nodig dacht ik??

    Wat denken jullie hiervan?

    Reageer
    #2

    Misschien morgenvroeg nog eens testen met ochtendurine, da's toch het meest betrouwbaar

    Reageer
    #3

    Ik heb eens gelezen dat het door de chemicaliƫn en niet door het hcg komt dat het toch gaat verkleuren na een paar uur.
    Dus, idd, morgenochtend nog maar eens proberen.
    De uitslag bij een negatieve test hoeft dus niet te betekenen dat je niet zwanger bent, omdat je nog voor je menstruatie zit.
    Als je denkt toch zwanger te kunnen zijn zou ik dat zeker doorgeven aan de laborante.

    Reageer
    #4

    O, ik zie dus dat we al te laat zijn met ons 'advies".

    Reageer
    #5

    ja nouja, ze hadden de mri inderdaad al afgezegd, dat deden ze toch liever niet omdat het wel zou kunnen dat ik zwanger ben.
    Maar ik was benieuwd of er wat meer bekend is over dat de test na zoveel minuten niet meer betrouwbaar zou zijn. Ach ik wil gewoon graag dat het streepje echt van mij komt!! En niet van de chemicalien. Maargoed dat zou dus wel kunnen. Bedankt daarvoor en ik test morgenvroeg nog een keertje !

    Reageer
Reageer op: betrouwbaarheid zw.sch.test na een paar uur


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief