welk standje?

  • #1

    welk standje kun je het best gebruiken als je graag zwanger wilt worden.

    Reageer
    #2

    standje 69

    Reageer
    #3

    Jeetje wat een flauwe pestkoppen hier!!!!
    Nee standje 69 lijkt me weinig succeesvol haha wat ik weet is het traditionele standje Missionairs (vrouw ligt man er bovenop)omdat dan het zaad goed naar binnen loopt maar weet het niet zeker!

    Reageer
    #4

    Er is geen bewijs dat een bepaalde seksuele positie meer kans heeft op een succesvolle conceptie. Je hebt misschien gehoord dat er sommige zijn die de zaadcellen het dichtst bij de baarmoederhals lozen, zoals het missionaris standje, meer kans heeft, maar dat is nooit medisch wetenschappelijk aangetoond.

    Een juiste timing daarentegen is wél erg belangrijk.

    Je hebt de meeste kans op een succesvolle conceptie als je seks hebt een dag of twee voor de eisprong en dan weer op de dag van de ovulatie.

    Heel veel succes! (en plezier...!)

    Reageer
    #5

    Er word wel geopperd met de benen omhoog te blijven liggen zodat er geen sperma uit de vagina loopt maar ook daar is geen bewijs voor dat het een verschil maakt, maar het kan echt geen kwaad om gedurende 15 minuten na het vrijen met de benen omhoog te blijven liggen.

    Reageer
    #6

    Wij doen meestal in gewone houding wel,ik meisje onder en vriendje boven..Lig dan
    meestal met ver gespreide en opgetrokken benen.Zo kan mijn vriend mij het diepste penetreren dan als hij in mij klaarkomt dan.Vind in deze houding ook dat mijn clitoris goed gestimuleert word en mijn vriend mij dan ook een orgasme kan bezorgen en me laten klaarkomen...

    Grtjes...

    Reageer
    #7

    Aangezien er miljoenen zaadcellen bij een ejaculatie worden geloosd, maakt het niet zoveel uit als er wat zaad uit de vagina loopt na het vrijen, er is meer dan voldoende sperma dat binnen blijft. Vergelijk het een beetje met de eikeboom die zoveel eikels laat vallen in de herfst dat je er best een paar mag oprapen want er zijn er voldoende over die in vruchtbare aarde vallen. Als de zaadcellen van verminderde kwaliteit zijn, dan geldt dit vaak voor alle cellen, dus daarvoor is het ook weimig zinvol. Maar het is niet bewezen dat het wel of niet werkt, dus het enige dat je kunt geloven is de theorie en die is zo vreemd nog niet. Het lijkt in ieder geval logisch.

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Ik denk dat 'het standje' niet zoveel uitmaakt.
    Je kan op je kop gaan staan maar ik denk niet dat dat wat uitmaakt. Handje standje tegen de muur 😛

    oke even serieus weer..
    Het beste is gewoon om na de sex even te blijven liggen zodat het sperma er niet gelijk uitkomt zodra je opstaat.
    Het beste is ook om te vrijen als je het vruchtbaarst bent.

    Op goolge vind je er van alles over omdat te berekenen.

    succes

    Reageer
Reageer op: welk standje?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief