Helpme aub

  • #1

    Hoi ik ging 3 dagen terug met mijn vriend naar bos. De dag ervoor had ik gevoel van ik ga ongesteld worden dus ik droeg een maandverband. Heb nog nooit seks gehad trouwens. De volgende dag dus de dag dat we naar bos gingen zij kom schommelen toen droeg ik ook maandverband en een joggingsbroek. Hij droeg ook joggings broek en boxer. Hij zat dus op de schommel hij zij kok samen schommelen ik zat er op zijn schoot en opeens voelde ik zijn geslachtsdeel met mijn eigen geslachts deel voelde ik dat we ginge zo schommele en we zate een tijdje zo maar hij was zeker dat hij niet ging klaarkome hij had een harde geslachtsdeel. Opeens kreeg ik een vraagteken van ik kan doordit zwanger raken door voorvocht ofzo Hij had drie keer gecontroleerd of het onderkant nat was maar ik was alsnog bezorgd dat ik zwanger kon raken. Ik kan toen ook een maandverband om. Toen ik naar huis ging ging ik heel snel mijn ondergoed enzo alles verwisselen omdat ik opeens bang was. Die dag en de dag dat ik begon maandverband te dragen de dag voordat we naar bos ging had ik geen vlekken van bloed dus ik droeg voordezekerheid. En de dag daarna van wnr we ginge afspreke in bos dus vandaag had ik bruine bloeding en had buikpijn enzo. Opeens ik de nacht zie ik dat ik opeens geen bloed heb maar slijm beetje. En door hormonen krijg telkens de gedachtes dat ik zwanger ben geworden ik krijg twijfelinge hierdoor kan ik niet slapen ik krijg stress benauwdheid buikpijn want ben pas 18. Door hormonen krijg ik de gedachtes niet telkens uit mijn hoofd maak me druk om. Mijn vraag is of ik echt hierdoor zwanger ben en waarom ben ik opeens gestopt met bloede waardoor komt het kunt u een beetje uitleg geven zodat ik zeker ben.

    Reageer
    #2

    Ik denk dat je eens op moet zoeken hoe een vrouw zwanger raakt.
    Namelijk doordat er sperma IN haar vagina terecht komt.
    En absoluut niet door samen op een schommel te zitten, en dan ook nog met kleding aan.
    Vroeger leerde men dit op de basisschool tijdens de biologie les....

    Reageer
    #3

    Zo kun je dus onmogelijk zwanger raken

    Reageer
    #4

    Bruin bloed en een onderbreking van je menstruatie kan te maken hebben met je hormoonhuishouding, zoals een tekort aan progesteron. Zou wel zorgen voor anticonceptie. Dat je een condoom bij je hebt, bijvoorbeeld. Ben geen voorstander van de pil. had zelf een pessarium tijdens mijn vruchtbare jaren.

    Reageer
Reageer op: Helpme aub


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief