ben gesteriliseert maar wil graag een baby

  • #1

    hallo ik wil weten hoeveel kanssen ik heb om opnieuw zwanger te worden ik ben al 8 jaar geseriliseert help me a.u.b

    Reageer
    #2

    hier kunnen we natuurlijk niet helpen.
    het ligt een beetje aan de methode die gebruikt is en je leeftijd.
    vraag het dus aan de Gynacoloog, die kan ook een eventuele hersteloperatie uitvoeren.
    haal dus verwijzing bij de huisarts.
    Succes, Brenda

    Reageer
    #3

    Alhoewel sterilisatie in beginsel een definitieve beëindiging van de vruchtbaarheid betekent, kunnen er zich situaties voordoen, die herstel van de ingreep gewenst maken. Dit herstel bestaat uit het verwijderen van het afgesloten gedeelte van de eileiders, waarna de intacte gedeelten van de eileiders met behulp van microchirurgische technieken weer aan elkaar worden gehecht. Het succes van herstel hangt af van de gebruikte methode van sterilisatie. Na sterilisatie met clip of ring is de kans op een hernieuwde zwangerschap het hoogst. Omstreeks 80% van de vrouwen is na een hersteloperatie voor deze methoden van sterilisatie binnen een jaar weer zwanger. Na dichtbranden van de eileiders ligt dit percentage na een hersteloperatie lager en wel rond de 65%. De herstelkans na toepassing van de Ovabloc© methode ligt aanzienlijk lager. Exacte cijfers zijn niet bekend. Herstel na toepassing van de Essure© methode is niet mogelijk.

    Na een hersteloperatie is de kans op het ontstaan van een buitenbaarmoederlijke zwangerschap verhoogd.

    Zowel bij de vrouw als bij de man kan na sterilisatie spontaan herstel van de doorgankelijkheid van eileiders of zaadstreng optreden. De kans op het ontstaan van zwangerschap na een correct uitgevoerde sterilisatie bij de vrouw is ongeveer 1 %. Ontstaat er een zwangerschap na sterilisatie dan is de kans dat dit een buitenbaarmoederlijke zwangerschap is groot. Als een vrouw na een sterilisatie verschijnselen heeft van een beginnende zwangerschap, dan is vroegtijdig onderzoek gewenst om een buitenbaarmoederlijke zwangerschap bijtijds op te kunnen sporen. Spontaan herstel kan ook vele jaren na de sterilisatie nog voorkomen.

    http://www.anticonceptie-online.nl/sterilisatie_vrouw.htm

    Reageer
    #4

    Of je moet IVF doen?

    Dan ben je niet meer afhankelijk van de eileiders en het herstel daarvan.

    Reageer
Reageer op: ben gesteriliseert maar wil graag een baby


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief