Pil vergeten, ik weet het niet meer, help

Online ZorgZus
 • #1

  Hoi,
  Even mijn verhaal: Ik heb vorige maand de pil 1 keer vergeten (weet niet meer welke dag). Mijn vriend en ik gaan alijtd voor het zingen de kerk uit. Nu ben ik afgelopen maand niet ongesteld geworden. Heb al 4 testen gedaan, maar allemaal negatief. Ik ben anders altijd op tijd ongesteld.
  Ik heb de volgende klachten: pijne borsten, af en toe misselijk, rode wangen, moe, veel witte afscheiding met klonten.Lijken wel klachten van zwangerschap toch?
  Ik slik ook medicijnen voor mijn darmen (mesalsasine) misschien kan dit invloed hebben op de testen?
  Ben al bij de dokter geweest en die doet heel nuchter. Kan ik nu beter wachten tot ik weer ongesteld wordt of weer beginnen met de pil?

  Help!

  Reageer
  #2

  Wat betekent dat? Een nuchtere dokter? Je wilt weten of je zwanger bent. Daarom doe je een test. Als je de tst op de juiste wijze gedaan hebt en de uitslag is neagtief, dan ben je niet zwanger.

  Reageer
  #3

  Hallo,

  Je geeft aan medicijnen te gebruiken voor darmen. Heb je ook gekeken of je deze mag gebruiken bij evt. zwangerschap? Ik zou gewoon weer een testje doen. Is deze negatief dan ben je echt niet zwanger. Ga het jezelf niet extra moeilijk maken.
  Succes.

  Reageer
  #4

  Als je twijfelt aan een zwangerschap, doe dan een test. En als je een test doet, handel dan volgens de gebruiksaanwijzing.
  Foutuitslagen zijn 9 van de 10 keer een gevolg van verkeerd gebruik van de zwangerschapstest.

  Reageer
  #5

  Wie denkt zwanger te zijn, koopt een zwangerschapstest. En die zijn er in allerlei soorten: van heel goedkoop, tot digitaal en dus heel duur. Welke is het beste, en welke werkt echt niet? Kassa test het.

  kassa.vara.nl/portal?_scr=kassa_uitzending&number=4558253

  Uitslag: de Kruidvat test heeft gewonnen!

  Reageer
Reageer op: Pil vergeten, ik weet het niet meer, help
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief