Ben ik zwanger?

  • #1

    Hallo, ik heb een maand terug een romantische dag gehad met me vriend. We wilde eerste keer proberen. Dus we hadden natuurlijk ook voor het eerst condoom, waar we niet zo goed mee konden omgaan. Het open krijgen en rollen over zn penis ging wel lastig voor de eerste keer. Daarvoor had ik al afgetrokken en was me hand natuurlijk niet meer schoon maar zat al een beetje onder voorvocht. Daarna pas deed ik de condoom om zijn penis met me vieze handen en ook nog helemaal met moeite en al. Uiteindelijk zat de condoom om de penis en hebben we er gebruik van gemaakt. Nu denk ik dat die condoom niet meer veilig was, toch hebben we het wel gebruikt. Ik ben ook nu 7 dagen overtijd. Kan het zijn dat ik zwanger ben?!

    Reageer
    #2

    ik ben 7 dagen overtijd, ik heb met me ochtend urine een zwangerschaptest gedaan vanochtend en het was negatief. Hoezo ben ik dan overtijd, ik word normaal gesproken regelematig ongesteld. Ben ik toch zwanger???!

    Reageer
    #3

    Zeer onwaarschijnlijk om zo zwanger te raken

    Reageer
    #4

    Ga dan naar de huisarts en laat een bloedtest doen

    Reageer
Reageer op: Ben ik zwanger?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief