Ben ik te dun om zwanger te worden?

  • #1

    Hallo,

    Ik ben een jonge vrouw van 18 jaar. Zonet kwam ik een artikel over zwanger worden en de risico’s als je onder- of overgewicht hebt.

    Ik ben zelf 181 centimeter lang en ik weeg op het monent zo’n 59 kilo. Nu ben ik van mezelf altijd al aan de dunne kant geweest. Het zit ook in de genen. Wat ik ook eet, ik kom maar niet aan. Voordat ik aan de pil ging, was ik ook onregelmatig ongesteld. In plaats van èèn keer per maand, werd ik om de twee weken ongesteld.

    Nu vroeg ik me af... Zou ik dan ooit een gezonde baby kunnen baren? Kan er uberhaupt een baby in mijn slanke lichaam groeien? En kan ik de geboorte aan?

    (Ik wil nu nog geen kinderen hoor... Over een paar jaar pas! Maar ik vroeg het me gewoon af...)

    Reageer
    #2

    Er zijn je al veel slanke dames voor gegaan...

    Reageer
    #3

    Hoi ik heb een vraag
    Ben 29jaar en 165 lang. Weeg 48.5

    Wil zo graag zwanger worden maar mijn ongesteldheid is niet gekomen.

    Laatste jaar veel stress gehad van werk en negatief lichaamsbeeld
    Ben afgelopen jaar 5 kg afgevallen

    Iemand tips of een geruststelling??

    Reageer
    #4

    Zwanger worden zou geen probleem hoeven te zijn, maar dan moet je menstruatie er wel komen. Ga hiervoor naar de huisarts en vraag een verwijzing voor de gynaecoloog

    Reageer
    #5

    @Mieke weet niet of je de pil hebt gebruikt, die kan een hoop ontregelen. Verder kan een natuurgenezer je helpen met je hormoonhuishouding. Wat dunne mensen die willen aankomen vaak proberen is veel snelle koolhydraten eten maar dat werkt juist averechts en bevordert insulineresistentie. Beter volwaardige voeding plus wat voedingssupplementen.

    Reageer
Reageer op: Ben ik te dun om zwanger te worden?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief