5 dagen na NOD negatief

 • #1

  Ik ben inmiddels 5 dagen overtijd, tenminste, dat geeft mijn kalender aan. Ik heb een miskraam in april gehad en daarna is mijn cyclus wisselend geweest. Voorheen had ik een cyclus van 32 tot 34 dagen. Na de miskraam 27, 25 en toen 29. Ik zit nu op dag 32 maar ik test nog steeds negatief. Ik probeer er zo nuchter mogelijk onder te blijven en mezelf geen hoop te geven. Ik voel mijn menstruatie nog totaal niet aankomen, maar ik voel me bijvoorbeeld ook niet zwanger. Moet ik nog even geduld hebben? Kan het überhaupt nog wel? Het wachten is gewoon vervelend. Maar je leeft nu een beetje tussen hoop en vrees. Geen menstruatie is 'positief', maar negatieve test brengt weer onzekerheid.

  Reactie
  #2

  Iemand? Nog niet ongesteld, test negatief, zelfde verhaal en zit nu op dag 34.. Ik heb nog nooit een menstruatie overgeslagen en we hebben meerdere keren gemeenschap rond de eisprong gehad, dit ook verdeeld omdat ik dus niet zeker weet wanneer ik hem had. Nooit aan de pil geweest.

  Reactie
  #3

  Ga naar de huisarts en laat een bloedtest doen

  Reactie
  #4

  Moet ik me zorgen maken dat mijn menstruatie uitblijft? Ik ben bang dat ik wat ernstigs heb, bedoel, ik voel niks aankomen zowel geen menstruatie als zwanger. Ik heb nog nooit een menstruatie overgeslagen. Wat zou er dan aan  de hand kunnen zijn? Voor de miskraam weleens gehad dat ik op dag 34 of 35 ongesteld werd..

  Reactie
  #5

  Ik denk toch dat ik ongesteld begin te worden. Verlies roze afscheiding nu..

  Reactie
Reageer op: 5 dagen na NOD negatief
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief