Bevruchting en saunabezoek

  • #1

    Ik heb misschien een hele rare vraag, maar momenteel zit ik op dat 19 van mijn menstruatiecyclus. We zijn aan het proberen om zwanger te worden, maar nu heb ik  aanstaande maandag een bezoekje aan de sauna staan. Dan duurt het volgens mijn agenda nog maar een paar dagen voordat ik ongesteld moet worden. Helemaal zeker weten doe ik het allemaal niet, omdat na mijn miskraam die ik een paar maanden geleden heb gehad, mijn cyclus wisselend is.

    Al met al. Mijn vraag, kan het kwaad dat ik naar de sauna ga? Ik lees overal dat als je zwanger bent tussen 0 en 3 maanden sauna afwijkingen kan veroorzaken. Ik lees wisselende verhalen, dus kan iemand mij advies geven? Ik hoor graag..

    Reageer
    #2

    Als je niet zeker bent of je zwanger bent kun je het beter niet doen.

    Reageer
    #3

    Zou ik bijvoorbeeld wel in die baden mogen? Je hebt daar bijv. een zoutbad, kruidenbad, muntbad enzovoort. En bijv. ook een sauna van 40 °C. Of is dat ook niet verstandig? Wat is het maximale aantal graden dat het niet gevaarlijk is?

    Reageer
    #4

    Grote temperatuurwisselingen zijn niet goed. Dus geen sauna van 80% en geen stoombad en geen koud water na de sauna

    Reageer
    #5

    Okee! Dus ik kan wel in die (zwem)baden? En de droge lucht sauna van 40 of is dat ook te warm. Of raad je het helemaal af om te gaan?

    Reageer
    #6

    Het gaat vooral om de temperatuursverschillen. De baden zal kunnen maar ik zou de sauna's vermijden

    Reageer
    #7

    Okee, dankjewel voor je tips!

    Reageer
Reageer op: Bevruchting en saunabezoek


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief