4 dagen over tijd maar toch heeel licht bloedverlies

  • #1

    Mijn vriend en ik zijn al 1,5 jaar bezig om zwanger te worden. Ik heb altijd een cyclus van 27 dagen, heel soms wel is een dagje eerder maar dat is zelden. Nu ben ik 4 dagen over tijd en gisteren een testje gedaan maar negatief. Gisteravond bij het afvegen van het plassen heel licht roze afscheiding en nu klein beetje bruin gedurende dag maar zo weinig dat een inlegkruisje genoeg is. Ik heb al vaak teleurstellingen gehad en durf soms bijna niet meer te hopen dat het nu wel vanzelf gaat. We gaan ook het medische traject in maar zal toch super zijn dat dat helemaal niet nodig is. Zijn er meer die die bloeding hebben gehad na dat ze overtijd waren en toch zwanger zijn?

    Reageer
    #2

    Ik heb ook na 3 dagen overtijd te zijn, weer bloed. Ben nooit overtijd, dus dacht echt dat ik eindelijk zwanger zou zijn.

    Maar helaas het lijkt toch echt mijn menstruatie te zijn.

    Succes! Hoop dat het bij jou beter gaat!

    Reageer
Reageer op: 4 dagen over tijd maar toch heeel licht bloedverlies


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief