Wat is de kans?

  • #1

    5,5 a 6 dag voor mijn eisprong sex gehad met zingen voor het kerk uit met jongen waar ik al heel lang verliefd op ben. 4 dagen voor eisprong sex gehad met iemand anders. Ik ben nu zwanger en hoop dat het van de eerste is. Hoe groot is de kans?

    Reageer
    #2

    Oh de tweede keer was er geen sprake van terug trekken.

    Reageer
    #3

    De kans dat het van nr 1 is lijkt me niet heel groot, gezien het voor het zingen de kerk uit en zaad overleeft geen 6 dagen.

    Reageer
    #4

    Het moment van je eisprong weet je vaak niet precies. Je zou het aantal dagen na de eerste dag van je menstruatie moeten tellen. Je eisprong kan op dag 14 zijn maar kan ook eerder zijn. Hoe dichter bij je eisprong, hoe groter de kans dus meneer twee lijkt me het meest logisch.

    Reageer
    #5

    ik heb mijn eisprong zeker gevoeld. Dat was op een donderdag met steken in mijn buik en veel slijmverlies in de ochtend. Dat was 4 dagen na sex. Met de andere was ongeveer 5,5 dagen voor ei. Maar als er stiekem toch een beetje zaad zou vrij zijn gekomen van 1 (hij zegt van niet) dan zou zijn zaad er al langer zitten en eerder bij eitje komen toch?

    Reageer
    #6

    Tandor heb jij enig idee?

    Reageer
    #7

    Dat is en vraag die niemand zo kan beantwoorden. Beiden zijn namelijk mogelijk

    Reageer
Reageer op: Wat is de kans?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief