75% vergoeding niet gecontracteerde zorg

  • #1

    Hoi,

    Van mijn zorgverzekeraar krijg ik 75% vergoed van het gemiddelde tarief dat is gecontracteerd als ik naar een [b]niet [/b]gecontracteerde zorgverlener ga.

    Nu vind ik het niet erg om zelf te moeten bijbetalen als ik kies voor niet gecontracteerde zorg. Maar dit risico moet wel behapbaar zijn.

    Is het bijvoorbeeld mogelijk om een betalingsregeling te treffen met de zorgverlener als ik een gedeelte zelf moet betalen?

    Ik heb een vaste baan, spaarrekening van bijna 50.000 Euro, dus voldoende liquide middelen om flinke bedragen zelf te kunnen voldoen.

    Reageer
    #2

    Of de zorgverlener bereid is een betalingsregeling te treffen zal van de zorgverlener zelf afhangen. Dit zul je alleen maar met de zorgverlener zelf kunnen bespreken

    Reageer
    #3

    Ik zou alleen niet al te snel je spaartegoed aanspreken, alleen als je niet direct een goede zorgverlener vindt die gecontracteerd is en iemand treft waar je wel veel vertrouwen hebt en die toevallig niet gecontracteerd is.

    Reageer
Reageer op: 75% vergoeding niet gecontracteerde zorg


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief