Gehandicapte jongen masturberen? Wetgeving

  • #1

    Ik ben de thuis privé verzorger van een gehandicapte jongen. Hij is geboren zonder handen en voeten gewoon vreselijk om te zien . Hij heeft wel prothesen maar kan er weinig méé. Verder functioneert zijn lichaam als elke gezonde puber. Seksueel gezien heeft hij erecties bij het wassen in de ligbad heeft ie het wel eens.
    Hij is 13 jaar en heeft al natte dromen een tijdje. Dat is de enige uitlaatklep maar een ejaculatie ervaring bij bewustzijn heeft ie nog niet gehad. Zijn vader en moeder vroegen mij RECENT óók op verzoek van de jongen zelf of ik bijvoorbeeld met een vibrator desnoods met de hand tot orgasme gaat brengen.
    Ik heb er geen problemen mee we hebben al jaren een super leuke band. Dus dat wil ik wel voor hem doen . Ben alleen nog in twijfel.
    Ik weet dat het dan geheim is voor privacy en bescherming. Wat zegt de wet erover ? Uw advies..

    Reageer
    #2

    Waarom doet zijn vaderr dat niet . Als hij het belangrijk is... breng jezelf niet in de problemen. Het volgens de wet ontucht met minderjarige

    Reageer
    #3

    Lijkt me raar als je eigen vader dat doet. Weet niet  wat handig is in deze situatie. Als ie geen handen maar wel armen heeft zou het misschien ook nog wel kunnen. Er zijn wel hulpmiddelen voor; speciale seksspeeltjes voor mensen met een handicap. Ook zijn er wel speciale diensten; vrouwen die seksuele hulp voor gehandicapten leveren maar ben bang dat ie dan tot z'n 18e moet wachten.

    Reageer
    #4

    Een vader zoon relatie is te intiem in de praktijk. Ik sta er als prive verzorger verder vanaf . En ook dat ik 24 jaar pas ben en er ook een klik is meer als een vriend!

    Hij is fysiek te beperk om zichzelf af te kunnen trekken. Hij heeft slechts 2 korte boven armpjes en hij mist zijn onderbenen.
    Anders had hij wel staand of liggend in een kunst vagina kunnen bewegen. Met een prothese aan staat ie wel maar heel beperkt in zijn motoriek.

    Wat IK wel kan doen is bijvoorbeeld een vibrerende kunst vagina om zijn stijve penis schuiven. Als hij na een paar minuten klaarkomt het seksspeeltje verwijderen. Hij wilt zo graag ejaculaties ervaren en niet natte dromen alleen. Ik begrijp hem hij is 13 jaar en kan zelf niet tot orgasme komen. Dat moet heel heftig zijn voor een gehandicapte puber jongen. Hij voelt het als een kwelling als ik het moet omschrijven. Geil zijn en niet zelf kunnen afrukken. Hij is te jong voor een sekswerker die hem bv kan pijpen.

    Wat nu ik heb met hem echt te doen begrijp hem helemaal. Hij smeekte me laats om aan zijn penis te trekken. Ik sta in zo'n dillema ...wat mag wat kan niet.

    Reageer
    #5

    Jannes het is net of gehandicapten geen orgasmes en seks mogen en kunnen beleven. Dat ze sexuele gevoelens niet kunnen uitoefenen zonder hulp van anderen. En als je onder de 18 jaar bent net als die jongen; heb je weinig opties over! Een vriendinnetje is er dan ook niet bij vaak. Heel treurig gesteld allemaal.

    Ik weet van een buurman die heeft een zoon met een ernstige spierziekte ALS. Hij vertelde me dit thema in detail jaren geleden. Hij zat er echt mee. Die jongen is pas geleden overleden best tragisch verhaal.
    De levensverwachting is slechts een paar jaar.
    De jongen kan zich zelf niet masturberen door spierzwakte. Hij zit in een rolstoel. Wel werkt juist zijn penis mbt erecties. Het zelfde gezonde verlangen het klaarkomen blijft . Bij mannen is dit het gevolg van zaadproduktie. Als hij moet; hij is dan in de volksmond geil ,dan wordt hij op verzoek afgetrokken.
    Het is best heel intiem voor beiden. Dat is voor de hem het moment van erectie krijgen en de zaadlozing. Voor de vader het stijf trekken en het zien van het spuiten van sperma. Daar moet je overheen zetten de eerste keer natuurlijk schaamte beiden. Maar uiteindelijk is het een routineklusje van 10 minuutjes. Elkaar niet aankijken helpt als tip of ogen dichtdoen. Hoop dat je iets hebt aan die info van mij. Vragen? Reageer dan.

    Reageer
    #6
    • Waarom is het bericht van Jennifer verwijderd, zou de beheerder mij dat alstublieft kunnen uitleggen, bij voorbaat dank!!
    Reageer
    #7

    In een bericht vertellen dat je je zoon een "helpende hand" biedt is een zaak. Maar om dan vervolgens een pornografische beschrijving van de handelingen te geven en als moeder dan aan te geven dat je er ook nog geniet is toch net even iets teveel voor een medisch forum. Daar zijn andere fora voor beschikbaar.

    Reageer
    #8

    die mensen hebben ook recht op genot!gewoon laten genieten!
    ik was 46 toen ik eens een jongen heb gepijpt!in zijn stoel.

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
Reageer op: Gehandicapte jongen masturberen? Wetgeving


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief