burn out

  • #1

    hoe herken je een burn out?

    Ik heb de test gedaan en daar komt uit dat ik een hoge kans had.
    ik heb in maart een miskraam gehad wat nu telkens weer boven komt.
    Ik ben alleen maar moe en vergeet veel dingen en na een nacht slapen war redelijk lijkt te gaan ben ik nog hondsmoe en zie er tegen op om naar mijn werk te gaan en ben dan rond 1 uur helemaal uit geput en kan dan ook echt niets meer doen.
    Ik ga dan wel door maar dan blijft het bijv alleen bij stof zuigen of iets dergelijks en dan is de pap op.
    ook eten koken kan ik als een berg tegen op zien.
    ik vind dit echt heel rot voor mijnmanleif maar ik weet zelf geen oplossing!!!
    moet ik hiermee naar de huisarts?

    Reageer
    #2

    Ik denk niet zozeer dat je een burn-out hebt, als wel symptomen van een depressie. En ik vind dat je nog een goede verklaring hebt ook, namelijk een miskraam die je misschien niet helemaal verwerkt hebt. Je zou hiervoor naar de huisarts kunnen gaan en het probleem eens met hem kunnen bespreken. Je zou ook mer tijd en aandacht aan je miskraam kunnen besteden, en de pijn en het verdriet dat daarbij omhoog en loskomt een plekje proberen te geven, maar er in ieder geval met vriendinnen of je partner of veilige bekenden over te gaan spreken. Maar je zou het het ook van je af kunnen schrijven in een dagboekje, of een schilderij maken waarin je uitbeeldt, of je gevoelens laat spreken rondom deze miskraam. Het kan in ieder geval geen kwaad om naar de huisarts te gaan, en misschien een verwijzing te vragen voor een paar gesprekken met een psychologe. Heel vervelend in ieder geval, maar wel overkomelijk, zker nu je de eerste stap hebt gezet om je gevoelens en je stemming serieus te nemen en het naar buiten te brenegn in plats van ermee rond te lopen zonder dat je er weet van hebt of er iets mee doet. Sterkte gewenst, van harte.

    Reageer
Reageer op: burn out


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief