Overmatig Vermoedi

  • #1

    Beste lezer,

     

    Ik ben een jongen van 25 jaar en sinds een aantal weken kamp ik met overmatig vermoeidheid. Ik ben de hele dag door aan het gapen, en zodra ik ga zitten dan val ik óf in slaap of ik kan mijn ogen nog net open houden. Het is zelfs zo erg dat ik op een vrije dag, tussen de middag een middag dutje doe van pak weg een uur. En je raad het al, zodra ik wakker word, ben ik nog steeds moe. Ik merk ook dat mijn concentratie minder is tijdens het voeren van gesprekken.

    Mijn slaap patroon ziet er als volgt uit:
    Ma t/m vrij: 6-7 uur
    Weekend: 7-11 uur (gemiddeld 9)

    Ik ben met deze klachten onlangs naar de huisarts gegaan, en deze heeft mij bloed laten prikken op verschillende ziektes (pfeiffer, vitamine te kort, bloedarmoede, diabetes ect) en buiten een licht verhoogde leverwaarde én ontstekingswaarde, was er niks geks te zien aan mijn bloed.

     

    Nu ben ik vrijdag weer uitgenodigd op het spreekuur en vraag ik mij af hoe ik mij kan voorbereiden én/of er lezers zijn die mij raad kunnen geven.

    Reageer
    #2

    Hoi,

    Ik zou eerst even afwachten wat de huisarts over de mogelijke oorzaak van die waarden te zeggen heeft.
    Pas dan kun je eigenlijk verder kijken of en zo ja, wat je er mee zou moeten (kunnen) doen.
    Verder kun je nog niet echt vooruit kijken,zolang je dat niet weet.

    Reageer
Reageer op: Overmatig Vermoedi


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief